EL CAMÍ CAP A LA FINAL

Aquests són els encreuaments que esperen Espanya en el Mundial de Qatar 2022

Aquests són els encreuaments que esperen Espanya en el Mundial de Qatar 2022

EFE/EPA/NOUSHAD THEKKAYIL

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Si Espanya fa bé la seva feina en els tres primers partits del Mundial enfilant-se al liderat del Grup I ja té, més o menys, definit el camí que el podria portar fins a la final que es jugarà el pròxim 18 de desembre a l’estadi de Lusail de Doha.

En cas de superar Nova Zelanda o Costa Rica, Alemanya i el Japó, la selecció de Luis Enrique s’enfrontaria al segon classificat del Grup F on Bèlgica és la gran favorita, sempre que la Croàcia de Modric, que va ser subcampió del món fa quatre anys, no es fiqui en el camí de la selecció de Robert Martínez. 

Notícies relacionades

Si Espanya quedés segona classificada tot es complicaria perquè li tocaria enfrontar-se a Bèlgica si aquesta, és clar, acaba primer. En el cas de superar el segon obstacle –primer la fase de grups, després els vuitens de final– li tocaria enfrontar-se al Brasil, la gran candidata a acabar primera del grup G, o Portugal i l’Uruguai, que lluitaran per dominar en el H. Serían uns hipotètics quarts de final. 

En el cas que l’equip de Luis Enrique anés fent fallida tota la resistència que es trobés pel camí toparia en semifinals amb l’Argentina de Messi, el grup del qual C li ha alleujat la ruta perquè s’enfronta a l’Aràbia Saudita, Mèxic i Polònia. Toparia fins i tot amb França si no ha fet bé les coses abans la selecció de Deschamps