REIAL BETIS

Pellegrini renova amb el Betis fins al 2025

  • El tècnic verd-i-blanc, que tenia contracte fins al 2023, firma per dos anys més

  • «A Manuel li queden molts anys d’entrenador per davant», ha assegurat el president verd-i-blanc Ángel Haro

Pellegrini renova amb el Betis fins al 2025
1
Es llegeix en minuts

El Reial Betis ha anunciat aquest dimarts la renovació de Manuel Pellegrini per dues temporades més. El tècnic xilè tenia contracte fins al juny del 2023 i d’aquesta manera l’amplia per dos anys més, firmant fins al juny del 2025. La directiva, molt satisfeta amb la feina de l’ex del City, portava dies treballant per tancar l’acord.

«He sigut molt feliç aquest any i mig i seguim en aquesta línia perquè el club té idees de futur molt interessants», ha comentat Pellegrini als mitjans del club, que han oficialitzat l’acord a través d’un vídeo a les xarxes socials on el tècnic anuncia que segueix «amb el pla».

Un secret a crits

Notícies relacionades

Ángel Haro, president del Betis, ja va assegurar la setmana passada la importància de mantenir Pellegrini al club. «Ens agradaria tractar el tema de la seva renovació perquè tenir un entrenador en el seu últim any no és el més intel·ligent. M’agradaria tenir renovat Pellegrini abans que acabi la temporada. Quan s’està en un últim any es pensa en altres coses i el lògic és que parlem abans, sobretot si està content aquí. A Manuel li queden molts anys d’entrenador per davant», va precisar Haro.

El conjunt andalús ocupa la tercera plaça, només per darrere de Reial Madrid i Sevilla. Amb 33 punts de 54 possibles, ha sigut capaç de vèncer rivals d’alt calibre com Barça, Reial Societat o València.

Temes:

Betis