PREMIER LEAGUE

El City venç el Newcastle i pren distància amb un Chelsea colpejat per la covid

L’equip de Guardiola guanya per 0-4 en el seu setè triomf consecutiu i allunya els londinencs en sis punts

El City venç el Newcastle i pren distància amb un Chelsea colpejat per la covid

REUTERS

2
Es llegeix en minuts

El Manchester City va sumar la seva setena victòria consecutiva a la Premier League al derrotar amb golejada el Newcastle United (0-4).

Els de Pep Guardiola no van tenir problemes per passar per sobre d’un Newcastle que cada vegada fa més mala cara i que si no és cuer és per la major diferència de gols del Norwich City, que a sobre té un partit menys.

El City cobra avantatge respecte al Chelsea, que no va passar de l’empat al camp del Wolverhampton i es queda a sis punts del líder. L’equip londinenc, molt afectat per la covid, va demanar ajornar el partit perquè només disposava de sis suplents, però no va tenir sort.

El millor De Bruyne

El City no va necessitar ni cinc minuts per posar-se per davant, amb un Rúben Dias que va empènyer amb el cap una assistència dins de l’àrea de Joao Cancelo. El portuguès va rebre tota l’atenció en una jugada espectacular que va suposar el 0-2. Va iniciar la jugada en camp propi al lateral, va combinar amb Kevin de Bruyne i des de mig camp no la va deixar anar. Va deixar tirats dos jugadors a la frontal i va preparar un xut que va passar entre dues defenses i va afusellar el Newcastle a l’escaire.

La trobada la sentenciava el City, que durant la resta del partit va redescobrir el millor De Bruyne, que va alliçonar-los en la segona meitat. De les seves botes va sortir el definitiu 0-3 amb una passada corba perquè Riyad Mahrez la rematés de volea. El linier el va anul·lar per fora de joc, però el VAR el va validar. Amb aquest gol, el City va arribar als 105 gols en la Premier League 2021, la seva màxima xifra anotadora en un any natural des dels 104 que va fer el 1929.

I encara n’hi va quedar un més al City, que va arrodonir el compte amb una gran jugada de Gabriel Jesús trencant per línia de fons i deixant-se-la a plaer Raheem Sterling.

Partit pobre del Chelsea

El tècnic alemany del Chelsea, Thomas Tuchel, només va poder comptar amb sis suplents, dos d’ells porters, i va haver de recórrer al central Trevoh Chablobah com a migcampista, sorprenentment en lloc de Saúl Ñíguez, que va sortir després del descans.

Notícies relacionades

Tot i que a dalt tenia Christian Pulisic, Hakim Ziyech i Mason Mount, a l’equip londinenc li va tornar a faltar força.

Va ser un partit molt pobre per part dels ‘blues’, que han guanyat només una de les últimes cinc trobades i que estan vivint el seu pitjor moment des que va arribar Tuchel com a entrenador.