Lliga Smartbank

El Girona prossegueix la seva escalada davant el Leganés

El triomf es va segellar amb un gol en pròpia porta d’Arnaiz i un doblet de Stuani (3-0)

Twitter Girona FC

1

El Girona prossegueix amb la seva escalada i aquest dilluns es va sobreposar de la derrota a Eibar golejant el Leganés (3-0). L’equip gironí, que fa un parell de mesos no aixecava el cap i s’enfonsava als llocs del descens, ja és vuitè, i segueix a només tres punts del ‘play-off’. Després d’una primera mitja hora sense ocasions, el partit es va animar, i de quina manera, en l’últim quart del primer temps. Primer amb l’1-0 del Girona, gràcies al fet que Jose Arnaiz va desviar un xut de Samu Sáiz des de fora de l’àrea. I després, amb dues jugades molt protestades pel Leganés: un gol anul·lat a Arnaiz per un clar fora de joc i un penal sobre Lazar que ni l’àrbitre ni el VAR van assenyalar.

El Girona va respirar, avantsala del 2-0 de Stuani en l’última jugada abans del descans, després d’una gran assistència de Baena, que posava molt de cara les coses per als de Míchel. En el segon temps, el Leganés va sortir a la recerca del gol i va arraconar per moments els locals, que, malgrat tot, generaven contraatacs perillosos. Baena, per exemple, va marcar el 3-0, però el VAR va acabar anul·lant el gol per fora de joc. Sí que va pujar el marcador el segon de la nit de Stuani a un quart d’hora del final per posar la guinda al partit a Montilivi, que va acabar fent l’onada.

Fitxa tècnica

Girona: Juan Carlos, Arnau Martínez, Santi Bueno, Bernardo, Juanpe, Jairo (Valery, min 73), Pol Lozano (Àlex Sala, min. 86), Aleix Garcia, Álex Baena (Nahuel Bustos, min. 86), Samu Saiz (Artero, min. 80) i Stuani;

Leganés: Riesgo, Palència, Bruno, Sergio González, Javi Hernández, Luis Perea (Doukoure, min. 78), Gaku, Juan Muñoz (Diego García, min. 78), Lazar Randelovic (Naim, min 55), José Arnáiz (Avillés, min. 86) i Borja Garcés (Cisse, min. 86);

Àrbitre: Prieto Iglesias (comitè navarrès). Grogues a Bruno, Borja Garcés, Perea, Sergio González i Javi Hernández, del Leganés.

Gols: 1-0, min. 33, Jose Arnaiz en pròpia porta al desviar una rematada de Samu Sáiz; 2-0, min. 45 +2, Stuani; 3-0, min. 76, Stuani.