Primera eliminatòria

Sabadell i Mollerussa s’acomiaden de la Copa del Rei

Van destacar les golejades del Granada (0-7 davant el Laguna) i el Vila-real (0-8 davant el Victoria a Riazor)

Sabadell i Mollerussa s’acomiaden de la Copa del Rei

VILLARREAL CF

1
Es llegeix en minuts

Els dos primers representants del futbol català que aquest dimarts van debutar a la Copa del Rei es van acomiadar d’un torneig que va començar sense sorpreses i amb domini dels equips favorits que fins i tot es van permetre golejades inflades com les que van sumar el Granada (0-7 davant el tenerifenc Laguna) i el Vila-real (0-8 davant el Victoria gallec a Riazor).

Golejat també es va acomiadar de la Copa el Joventut Mollerussa, que va veure com el Getafe demostrava la seva superioritat al guanyar-los per un clar 1-5. Tampoc va tenir opcions el Sabadell en la seva visita a Sanlúcar de Barrameda on va perdre per 0-2 davant el conjunt local d’aquesta ciutat gaditana, al costat de la desembocadura del Guadalquivir. L’Atlético Sanluqueño va resoldre l’eliminatòria en la segona part amb gols de Miguel Ángel Ramírez i Adrián Armental. Així mateix ho van tenir fàcil l’Alabès en la seva visita a Segòvia per vèncer l’Unami per 0-3 i el Celta al guanyar a Saragossa l’Ebre per 0-5. També va destacar la victòria del FC Andorra en la visita a Nájera (la Rioja) per derrotar per 0-1 el Náxara.

Avui es disputen els partits Solares-Espanyol (19.00 hores), Talavera-Cornellà (20.15 hores), Linares-Nàstic (20.30 hores) i Europa-Amorebieta (20.30 hores). 

Resultats

Cayón-Osca 0-2

Marchamalo-Valladolid 0-1

Naxara-Andorra 0-1

Laguna-Granada 0-7

Victoria - Vila-real 0-8

Unami-Alabès 0-3

Terol-Alcorcón 0-1

Racing Rioja - Cartagena 0-2

Ceares - Sporting Gijón 0-1

At. Sanluqueño - Sabadell 0-2

Ebre-Celta 0-5

Badajoz-Alcoià 0-3

Notícies relacionades

Mollerussa-Getafe 1-5

Montijo-Burgos 0-1

Temes:

Copa del Rei