Pilota d’Or 2021

Rafa Nadal demana la Pilota d’Or per a Benzema

  • El tennista mallorquí, un madridista confés, va fer un tuit afegint-se a una campanya per recolzar la candidatura del davanter blanc per al màxim guardó individual

Rafa Nadal demana la Pilota d’Or per a Benzema
1
Es llegeix en minuts

S’acosta l’entrega de la Pilota d’Or i el públic comença a fer els seus pronòstics. Messi, Lewandowski, Benzema i Mbappé es postulen com màxims candidats a la consecució del guardó. Alguns d’ells ja han començat a rebre el suport d’alguna campanya durant les últimes setmanes. Passats deu minuts de les sis de la tarda, Rafa Nadal ha publicat un tuit en el seu compte oficial en el qual es mostra partidari que el jugador francès del Reial Madrid, Karim Benzema, aconsegueixi la Pilota d’Or. «La meva admiració com a jugador, el compromís amb l’esport i professionalitat a la seva edat. Sort i el meu suport per a la pilota d’or del 2021, Benzema», ha publicat el tennista espanyol.

El tuit de Nadal, no obstant, no podrà influir en l’elecció del guanyador ja que la votació del premi que atorga France Football es va portar a terme fa dos dies. La cerimònia de lliurament del premi se celebrarà a inicis del 2022.