Espanyols a la Champions

El Vila-real aconsegueix una gran victòria a Berna

• Primera victòria del conjunt de Castelló a la Champions i per golejada (1-4) davant el Young Boys de Berna.

• El Sevilla es confirma com el rei de l’empat al sumar només un punt i empatar a zero amb el Lilla.

AFP / FABRICE COFFRINI

2

El Vila-real necessitava reivindicar-se a si mateix a Europa després de dos partits inicials bastant esquius en els quals tan sols havia aconseguit sumar un empat. El conjunt de Castelló va aconseguir aquest dimecres una gran victòria per golejada en la seva visita a Berna per enfrontar-se al Young Boys que va derrotar per un contundent (1-4) en un gran partit.

En els dos partits anteriors el Vila-real tan sols havia sumat un punt davant l’Atalanta. El cert és que de seguida se li va posar el partit de cara al Vila-real, que als 6 minuts ja es va avançar gràcies a un gol de Pino. I molt més van millorar les coses sis minuts més tard gràcies al gol de Gerard Moreno, que va servir per començar a encarrilar la victòria castellonenca a Berna.

Controlat el partit, el Vila-real no podia descuidar-se, però l’ensurt va arribar en el minut 71 quan Elia va marcar el gol del conjunt suís que va generar cert desconcert pel perill que podia suposar una remuntada dels suïssos. Però tan sols va ser un ensurt i el senyal per a la gran reacció final del Vila-real, per l’empenta i la crida a una golejada davant un dels equips revelació de la Champions. Perquè en els minuts finals van arribar els dos gols que van confirmar la gran victòria del Vila-real. Primer va marcar Alberto Moreno (m. 83) i després Samu Chukwueze, en l’ampliació, per deixar establert l’1-4 definitiu i confirmar l’encert en els canvis. Va preocupar Albiol, que va haver d’abandonar el partit després d’un cop en llitera.

El Sevilla, per la seva banda, continua sense conèixer la victòria en la seva etapa per Europa: tres jornades de Champions que han suposat tres empats per part de l’equip andalús. El cert és que ahir a la nit davant el Lilla, el Sevilla va gaudir de bones oportunitats per emportar-se els tres punts.

No obstant, la gran actuació de Grbic, el porter del conjunt francès, va servir per evitar la derrota local i mantenir el Sevilla en la segona posició del grup G.