MADRID-MALLORCA, DEMÀ

Ancelotti destaca que el seu Madrid «té pilotes»

El tècnic blanc està satisfet del rendiment fora de casa i evita pronunciar-se sobre «els problemes» de Koeman en el Barça

Ancelotti destaca que el seu Madrid «té pilotes»

Iván Terrón / AFP7

1
Es llegeix en minuts

El Reial Madrid rep el Mallorca amb rotacions obligades per les baixes que pateix. Sis: Carvajal, Marcelo, Mendy, Kroos, Ceballos i Bale. No es queda enrere el Mallorca, també amb sis: Raíllo, Russo, Sedlar, Maffeo, Ruiz de Galarreta i Ángel Rodríguez. Però el Madrid, que juga a casa, pot confiar en la seva àmplia plantilla per minimitzar les absències. I, sobretot, pot confiar en la parella Vinicius-Benzema, que està traient les castanyes del foc en cada partit.

El partit ofereix a Carlo Ancelotti la possibilitat d’aprofitar l’àmplia plantilla que té davant un Mallorca que fa 12 anys que no puntua a Madrid i ha perdut 37 vegades. Hi ha jugadors amb desgast físic (Casemiro o Modric) i altres que han tingut aparicions testimonials (Marco Asensio o Jovic) i a qui necessitarà al llarg de la temporada. Ara és un d’ells, gaudint, a més, d’una bona ratxa de resultats amb les victòries a San Siro contra l’Inter i a Mestalla contra el València aixecant el marcador.

Notícies relacionades

El Madrid és líder de la Lliga amb només un partit a casa. «Els bons resultats obtinguts en camps complicats significa que aquest equip té pilotes», va dir ahir Ancelotti, insinuant que refrescarà l’onze titular. Eduardo Camavinga i Isco s’erigeixen com dues possibles novetats. No retirarà, no obstant, Benzema, el futbolista més desequilibrant del Madrid i de la Lliga amb els seus sis gols i cinc assistències aquesta temporada. Vinicius suma cinc gols. Ancelotti no va voler endinsar-se en la crisi del Barça: «Tots els equips tenen abans o després problemes. Ara ens surt bé», va comentar, convençut que ell passarà «moments complicats» igual que els de Ronald Koeman ara.  

El Mallorca, novè amb 8 punts, visita el Bernabéu amb il·lusió malgrat les baixes. Luis García Plaza farà canvis també per rotar a l’equip pels tres partits programats en una setmana. «Dormo malament sempre i em desperto molt sovint, però quan jugues amb equips d’aquest nivell pel que menys t’has de preocupar és per ells», va dir l’entrenador vermelló, que només demana als seus homes «que competeixin al cent per cent». 

Temes:

Reial Madrid