CAMÍ DE QATAR 2022

Horari i on veure a la TV el Kosovo-Espanya

‘La Roja’ no vol més sorpreses i busca un triomf obligat pendent del liderat en el Grècia-Suècia (20.45 h)

Horari i on veure a la TV el Kosovo-Espanya

EFE

2
Es llegeix en minuts

La selecció espanyola té un partit clau aquest dimecres (20.45 h, TVE) a Kosovo si vol ser a la pròxima cita mundialista de Qatar 2022. El combinat de Luis Enrique no pot fallar més en el grup B d’aquesta fase de classificació, que lidera amb 10 punts, un més que Suècia. No obstant, els escandinaus han disputat dos partits menys, per la qual cosa en principi, haurien de ser els pròxims dominadors de la classificació.

Luis Enrique afronta aquest duel com un partit trampa. L’asturià ja va anunciar que la selecció de Kosovo mereixia més punts dels que ha sumat i és conscient de la dificultat que comportarà el partit. Sobretot després de l’ambient polític caldejat per Espanya amb la denominació de la República de Kosovo.

‘La Roja’ es va complicar la vida en la primera cita d’aquesta aturada FIFA després de perdre amb Suècia (2-1) i ressorgir per vèncer amb comoditat Geòrgia (4-0) a Badajoz. Aquesta nit els ulls estaran posats a Grècia, que s’enfronta als suecs, un partit complicat per a la selecció d’Andersson.

Kosovo encara no coneix la derrota aquest mes de setembre, ja que va aconseguir un triomf per la mínima a Geòrgia (0-1) i va empatar la jornada passada amb la selecció grega (1-1) a Pristina. Els balcànics sumen 4 punts i es troben a la tercera posició del grup B.

Els dos combinats es van enfrontar per primera vegada en la seva història a finals de març, a La Cartuja de Sevilla, en un partit que va acabar amb victòria espanyola per 3-1 amb gols de Dani Olmo, Ferran Torres i Gerard Moreno.

Alba i Laporte, disponibles

‘Lucho’ tindrà les baixes de Gayà i Gerard Moreno, que ja es recuperen dels problemes físics lleus. Van ser substituïts per l’extrem Adama Traoré i el lateral Sergio Reguilón, l’últim a incorporar-se a la concentració. Jordi Alba i Laporte es van exercitar ahir sense problemes i també estaran disponibles per al seleccionador. Bernard Challandes, tècnic de Kosovo, no podrà disposar de Zeneli, Zhegrova ni Idrizi, també lesionats. El col·legiat escocès Bobby Madden serà l’encarregat d’arbitrar el matx.

Quan es juga el Kosovo-Espanya

Notícies relacionades

El partit corresponent a la fase de classificació al Mundial de Qatar 2022 es disputa aquest dimecres 8 de setembre a les 20.45 hora espanyola.

On veure el partit a la TV

El matx es jugarà al Pristina City Stadium Fadil Vokrri davant només 1.200 espectadors a les grades i el retransmet la televisió pública (La 1 TVE). També es podrà seguir per la plataforma de RTVE Play.