MERCAT DE FITXATGES

La suplència de Cristiano alimenta els rumors de la seva marxa

  • L’astre portuguès va sortir des de la banqueta a Udine i li van anul·lar el gol de la victòria en l’afegit (2-2)

  • La seva absència en l’11 inicial encén totes les alarmes en aquests últims dies de mercat

La suplència de Cristiano alimenta els rumors de la seva marxa

Getty

2
Es llegeix en minuts

Cristiano Ronaldo continua generant debat amb la seva possible marxa de la Juve. Malgrat que el jugador portuguès ja va qancar la polèmica relacionada amb la seva tornada al Reial Madrid, el seu futur encara segueix en l’aire després de la primera jornada en la Sèrie A.

Aquest cap de setmana CR7 va començar voluntàriament a la banqueta del partit que enfrontava la Juventus i l’Udinese (2-2). Segons les informacions de Sky, el portuguès va demanar no ser titular a Allegri i busca una sortida durant aquests últims dies de mercat. Però en el minut 60, amb 1-2 al marcador, l’astre va entrar en substitució de Morata i gairebé dona la victòria als de la Juve, ja que el VAR li va anul·lar un gol en l’afegit amb 2-2.

El quadro ‘bianconero’ corre el risc de perdre’l per res el 2022, llevat que el venguin aquest estiu o acordin un nou contracte. El Reial Madrid, el PSG i el Manchester City són els principals clubs amb els quals se l’ha relacionat, però cap ha fet una oferta per ell. Els blancs ja van dir que no tenien la intenció de firmar Cristiano.

«Es quedarà al 100%»

La Juventus espera que es quedi i el vicepresident, Pavel Nedved, ho ha confirmat aquest cap de setmana. «Ho hem decidit juntament amb Ronaldo. És normal. Es quedarà al 100%», va afirmar el vicepresident i exjugador a la plataforma DAZN davant l’enrenou general.

També ho va dir l’entrenador dels de Torí, Massimiliano Allegri, abans del cap de setmana: «Mai ha volgut anar-se’n. «Em va dir que es queda i que serà a Udine. Sempre s’ha entrenat bé i mai ha expressat la voluntat d’anar-se’n». Qualsevol club que volgués fitxar Ronaldo hauria de pagar els 28 milions d’euros que resten al seu contracte.

Res de Madrid

La setmana passada, en una extensa publicació a les xarxes socials, Ronaldo es va distanciar dels rumors que el vinculen amb una tornada al Reial Madrid:

«Qualsevol que em conegui és conscient que estic molt concentrat en el meu treball. Menys xerrades i més acció, aquest ha sigut el meu lema guia des del començament de la meva carrera. «No obstant, en vista de tot el que s’ha dit i escrit recentment, he d’establir la meva posició.

Notícies relacionades

«Més que la falta de respecte cap a mi com a home i com a jugador, la forma frívola en què es cobreix el meu futur als mitjans és una falta de respecte a tots els clubs involucrats en aquests rumors, així com als seus jugadors i personal.

«La meva història al Reial Madrid s’ha escrit. S’ha gravat. En paraules i números, en trofeus i títols, en rècords i en titulars. És al Museu del Bernabéu i també és a la ment de tots els aficionats del club». "