FUTBOL

Quadro de la Copa Amèrica 2021: creus de quarts, horaris i on veure per TV Espanya

TV3 i Esport3, a més del canal de Twitch d’Ibai Llanos, oferiran en directe els partits de quarts

Quadro de la Copa Amèrica 2021: creus de quarts, horaris i on veure per TV Espanya
2
Es llegeix en minuts

Els quarts de final de la Copa Amèrica arrenquen aquest divendres amb el partit entre el Perú i el Paraguai, al qual seguiran el Brasil-Xile, ja dissabte de matinada, i diumenge l’Uruguai-Colòmbia i l’Argentina-Equador, que tancarà la primera ronda eliminatòria del torneig.

Gran part de l’atenció mediàtica està posada al Brasil i l’Argentina, grans favorites i que no poden fallar a hores d’ara. Això sí, en la ‘canarinha’ estan en vel amb la seva defensa, amb fins a tres defenses –Militão, Ortiz i Renan Lodi– entre cotó fluix abans de veure’s les cares amb Xile.

Amb Neymar descansat, ja que no va jugar l’última jornada de la fase de grups en l’empat davant l’Equador (1-1), el combinat de Tite buscarà de nou portar la iniciativa i, com a líder del seu Grup B, superar una Xile que va decebre amb una única victòria en el seu Grup A.

Duel contra l’Equador

Un grup liderat per l’Argentina de Leo Messi. Per primera vegada en incomptables anys, el ‘10’ no és blaugrana, no és del Barça. Els argentins s’enfronten a l’Equador, que van arrencar un punt al Brasil en el seu últim xoc i volen donar la campanada traient el millor d’Enner Valencia, la seva referència ofensiva. Els ‘txe’, per contra, arriben bé al xoc després de golejar Bolívia amb doblet d’un Messi inspirat.

Abans d’aquest duel, l’Uruguai i Colòmbia juguen uns quarts de final ben igualats. L’Uruguai, segona després de l’Argentina, no està tenint massa encert ofensiu i el necessitarà davant una Colòmbia que va pagar car el fet de perdre davant el Perú, i que va posar en un compromís el Brasil (1-2).

Ajustat també serà el duel inaugural d’aquests quarts de final, el del Perú contra el Paraguai. Els peruans estan demostrant una gran fortalesa i joc en el que va de Copa Amèrica, només superats pel Brasil en el seu grup, i tenen cert avantatge sobre el combinat paraguaià, basat en un bloc compacte però sense cap estrella que exerceixi de far.

HORARIS I TV A ESPANYA DELS QUARTS DE FINAL.

Divendres.

Perú- Paraguai (23.00 hores, Esport3 i Twitch Ibai Llanos).

Dissabte.

Brasil.Xile (2.00 hores, TV3 i Twitch Ibai Llanos).

Diumenge.

Uruguai-Colòmbia (0.00 hores, TV3 i Twitch Ibai Llanos).

Argentina-Equador (3.00 hores, TV3 i Twitch Ibai Llanos).

SEMIFINALS

Dimarts 6 de juliol (01.00): guanyador del Brasil - Xile contra guanyador del Perú - Paraguai (TV3)

Dimecres 7 de juliol (03.00) guanyador de l’Argentina - Equador contra el guanyador de l’Uruguai - Colòmbia (TV3)

Partit pel 3r i 4t lloc

Dissabte 10 de juliol (02.00, TV3)

Notícies relacionades

Final

Diumenge 11 de juliol (02.00, TV3).