NOUS FORMATS

Ibai Llanos retransmetrà el derbi basc de LaLiga a Twitch

La plataforma de ‘streaming’ emetrà per primera vegada un partit de futbol a Espanya

Ibai Llanos retransmetrà el derbi basc de LaLiga a Twitch
1
Es llegeix en minuts

Twitch ha fet un pas endavant per reafirmar-se en el món audiovisual del futbol. La xarxa social morada retransmetrà aquest dimecres el derbi basc que enfronta la Reial Societat i l’Athletic Club per primera vegada en directe a Espanya. Ho farà de la mà d’Ibai Llanos, un dels ‘streamers’ més coneguts del moment, amb públic que bat rècords i que garanteix un ‘boom’ d’audiència.

La plataforma Twitch va néixer per a la retransmissió de partides de videojocs i s’ha anat obrint a altres continguts comunicatius, en els quals LaLiga ha centrat les seves iniciatives per mirar d’adaptar-se al nou entorn digital. Aquest acord projecta el compromís per la innovació i nous formats de consum, convertint-se en «la primera gran lliga europea que emet partits en la plataforma de streaming», va afirmar el campionat espanyol en un comunicat.

Notícies relacionades

La retransmissió comptarà també amb Ander Cortés, de l’equip G2 E-Sports, i es podrà seguir al canal de LaLiga, de GOL, que també l’emetrà per televisió, i d’Ibai, que començarà al seu directe mitja hora abans (20.30 h) d’un xoc que enfronta els dos recents finalistes de Copa. Els ‘lleons’ hauran de fer el passadís a la Reial Societat, flamant campiona del torneig del KO.

Ja va comentar l’Atlètic-València

No és la primera vegada que Ibai Llanos es posa al capdavant d’una narració. El bilbaí va ser el primer a sumar-se al projecte de LaLiga Casters, on els millors ‘influencers’, ‘youtubers’ i ‘streamers’ del panorama nacional narren un partit per jornada de LaLiga Santander. Va narrar junt amb el mateix Cortés el partit entre l’Atlètic i el València del 24 de gener d’aquest any, que va acabar 3-1 per als ‘matalassers’. Aquests àudios es poden escoltar al canal 4 de Movistar LaLiga o al canal 3 de GOL.