MISSATGE MAL ESCRIT

Ramos imita a Barcelona la lona de Laporta, però amb un error gramatical

Ramos imita a Barcelona la lona de Laporta, però amb un error gramatical
1
Es llegeix en minuts

Sergio Ramos ha imitat Joan Laporta. El capità del Madrid ha col·locat una pancarta gegant a Barcelona, tal com va fer el llavors candidat blaugrana a prop del Bernabéu. Però el defensa, en una acció promocional de la segona temporada de la sèrie sobre la seva vida a Amazon Prime, ha comès un error gramatical.

«Ganes de que em torneu a veure», es llegia a la pancarta gegant situada entre la Gran Via i el passeig de Gràcia, imitant fins i tot el missatge llançat per Laporta al costat de l’estadi madridista: ‘Ganes de tornar-vos a veure’.

Notícies relacionades

Però a la lona de Ramos es cometia una falta gramatical a l’utilitzar en català incorrectament el «de» ja que el correcte hauria sigut «Ganes que em torneu a veure», com li ha recordat Lluis Carrasco, el director de campanya de Laporta, l’home que va idear amb el dirigent la famosa pancarta al costat del Bernabéu.

«Si copieu la idea, almenys no cometeu errors gramaticals», ha escrit Carrasco al seu compte de Twitter, recordant que la idea original no contenia cap fallada, com sí que ha passat amb la de Ramos a Barcelona.