LA TORNADA D’UNA ESTRELLA

Ibrahimovic plora d’emoció al tornar a la selecció de Suècia

El davanter del Milan, de 39 anys, torna després de cinc anys d’absència enmig d’una enorme expectació

Ibrahimovic plora d’emoció al tornar a la selecció de Suècia
2
Es llegeix en minuts

El davanter del Milan Zlatan Ibrahimovic no va poder evitar les llàgrimes al ser preguntat aquest dilluns per la reacció de la seva família en la seva primera roda de premsa al tornar amb la selecció sueca quatre anys després.

«No és una bona pregunta. Estava amb el Vincent (un dels seus fills) i es va posar a plorar quan el vaig deixar. Però està tot bé...», va dir a Estocolm «Ibra», que va haver de prendre’s una breu pausa i eixugar-se les llàgrimes.

L’estrella sueca, de 39 anys, és la gran novetat de la llista per afrontar els dos primers compromisos de classificació per a Qatar 2022 contra Geòrgia i Kosovo i l’amistós contra Estònia.

‘Ibra’ es va retirar de la selecció sueca després de l’Eurocopa 2016, però va insinuar la tardor passada que volia tornar i es va entrevistar amb el seleccionador suec, Jan Andersson, el qual havia criticat en diverses ocasions en el passat per no incloure jugadors d’origen estranger.

«M’ho mereixo»

«Quan vaig preguntar, tots van ser positius. Quan es tracta de jugar per al teu país, ningú s’hi oposa. Es tracta només de rendir o no», va afirmar el davanter sobre la reacció de les seves persones més pròximes a una possible tornada amb Suècia.

Igual com havia fet fa uns dies en una entrevista difosa per la Federació Sueca, Ibrahimovic va reiterar que tornava pel seu rendiment en el Milan, no pel seu nom.

«Soc aquí perquè m’ho mereixo, el que vaig fer abans no importa res», va declarar l’estrella sueca, que es va mostrar orgullós i va assegurar que estava per «ajudar» i que no «exigeix» res.

«No soc més que una peça d’un puzle enmig de moltes altres peces. Però si m’ho preguntes... ¡Soc el millor del món!»

Zlatan Ibrahimovic / Davanter de Suècia

El màxim golejador històric de la selecció sueca, amb 62 gols en 116 partits, va confessar que si hagués dit «no» a tornar, s’hauria penedit d’aquí un any, i va ressaltar que l’important és «continuar fent el que estimes tant temps com puguis».

Suècia, rival d’Espanya en la pròxima Eurocopa, està també enquadrada amb l’equip de Luis Enrique en el mateix grup de classificació per al Mundial. 

En la roda de premsa, Zlatan va deixar caure frases d’impacte de les de costum: «Com més envelleixo, més paciència tinc. Tant a la pista com a fora», va assegurar.

Notícies relacionades

Autor de 62 gols amb la samarreta sueca, Ibrahimovic assegura que l’objectiu d’aquesta tornada no és només individual. «No soc aquí per fer el meu propi xou», va dir ‘Ibra’, que la setmana passada havia qualificat la seva tornada com la «tornada de Déu».

«No soc més que una peça d’un puzle enmig de moltes altres peces», va insistir. «Però si m’ho preguntes... ¡Soc el millor del món!», va dir fent broma.