CHAMPIONS FEMENINA

El Manchester City serà el rival del Barça en els quarts de la Champions

Les blaugrana buscaran el seu primer títol per la part més complicada del quadro

2
Es llegeix en minuts

Aquest matí s’han sortejat els quarts de final i les semifinals de la Champions League femenina, que tindran l’inici el dimarts 23 de març i acabaran el 2 de maig. El Barça es veurà les cares amb el Manchester City, un duel d’altura que examinarà les noies de Lluís Cortés, classificades sense problemes per a aquesta fase després de derrotar amb contundència (global de 9-0) el Fortuna Hjorring danès.

En una gala celebrada de manera telemàtica a Nyon s’han establert les eliminatòries per a la resta de la temporada a la UEFA Women’s Champions League. Un sorteig fet en format pur i sense restriccions.

Aquests han sigut els enfrontaments sortejats:

L’equip blaugrana se les veurà amb el Manchester City, un dels equips més potents d’Anglaterra. Les noies de Gareth Taylor són segones en la Women’s Super League i disposen d’un balanç de gols semblant a les catalanes (51-11). En la Champions només han encaixat un gol. El Barça va llançat cap a la cita final del 16 de maig a Göteborg, un títol que se li resisteix després de caure dignament a semifinals de l’edició passada, i que anhela trasexhibir un domini incontestable a la Primera Iberdrola.

El Bayern Munic s’enfrontarà al Rosengärd suec en el duel més ‘light’ d’aquest sorteig. Les líders alemanyes buscaran passar a semis davant el que seria, a priori, un dels conjunts més assequibles d’aquesta ronda.

El guanyador de l’única eliminatòria de vuitens per disputar entre l’Sparta de Praga i el PSG es veurà les cares amb les vigents campiones, l’Olympique Liótot i que tot apunta que hi haurà derbi francès després del 0-5 de l’anada a favor de les parisenques.

Notícies relacionades

I finalment, el Chelsea, el millor equip de la lliga anglesa, ha quedat enquadrat amb les últimes finalistes europees, el Wolfsburg, en un partit que suposarà el retorn de Pernille Harder al seu equip de procedència. Qui guanyi disputarà les semifinals contra el supervivent del Bayern-Rosengärd.

El Barça jugarà lluny del Johan Cruyff

L’anada del partit es jugarà el dia 24 de març a les 17h fora d’Espanya per la normativa Covid, que obliga els visitants del Regne Unit a passar una quarantena de dues setmanes, així que el Barça no podrà jugar com a local. La setmana següent, el dimecres 31, les jugadores visitaran Manchester. El guanyador de l’eliminatòria s’enfrontarà al que surti victoriós del partit entre l’Sparta Praga/PSG i Olympique de Lió. Si el Barça aconsegueix el seu pas a les semis haurà d’afrontar el més complicat en aquesta competició: tombar l’OL, les guanyadores de les últimes cinc edicions.