ACTUALITAT BLAUGRANA

Araujo accelera per arribar a la semifinal de Copa davant el Sevilla

L’uruguaià ha fet part de l’entrenament amb l’equip de Koeman

Araujo accelera per arribar a la semifinal de Copa davant el Sevilla
1
Es llegeix en minuts

L’uruguaià Ronald Araujo va realitzar aquest dijous part de l’entrenament amb el grup de Ronald Koeman a Sant Joan Despí, amb la mirada posada en la seva tornada a l’equip dimecres davant el Sevilla en la tornada de la semifinal copera.

Araujo, una de les sensacions del Barcelona aquesta temporada, es va lesionar el 7 de febrer davant el Betis, al fer-se un esquinç al turmell esquerre. Se li van diagnosticar tres o quatre setmanes de baixa i està en la recta final de la seva recuperació.

Difícil remuntada

Amb l’uruguaià, la defensa barcelonista s’ha sentit més segura i pot formar la parella titular amb Gerard Piqué, en una de les posicions més complexes de l’equip de Koeman. Tant Lenglet com Umtiti han sigut qüestionats amb vehemència en les últimes jornades.

Notícies relacionades

Si tot va com esperen els serveis mèdics i el jugador, Araujo podria tenir uns minuts dissabte davant el Sevilla a LaLiga i estar a plena disposició dimecres, en la tornada de les semifinals de Copa, que el Barcelona necessita remuntar després del 2-0 de l’anada.

L’equip blaugrana tornarà a entrenar-se demà, divendres (11.00 hores), en la vigília del xoc davant el Sevilla.

Temes:

Sevilla FC