JORNADA 24

Horari i on veure el Barça-Cadis de Lliga

Els blaugranes busquen una victòria per oblidar la debacle contra el PSG

2

Després de veure’s clarament derrotat pel PSG (1-4) en l’anada dels vuitens de Champions, el Barça intentarà oblidar el fracàs a Europa en un duel contra el Cadis, corresponent a la jornada 24, en un horari inusual (diumenge, a les 14 hores). El conjunt gadità ja va fer saltar la sorpresa en la primera volta derrotant els blaugranes (2-1) al Carranza i buscarà repetir-ho en un Camp Nou remogut.

Seguint amb la dinàmica de lliga

El Barça vol aprofitar que l’Atlètic va tornar a perdre punts per lluitar per la Lliga, sobretot després de veure com es compliquen les altres dues competicions. Fa 12 jornades que l’equip no perd (set victòries seguides) i Koeman els traslladarà que està prohibit rendir-se en un campionat que ara es troba a nou punts.

Per al duel de diumenge, el segon que jugarà el Barça a la franja del migdia, el tècnic tornarà a comptar amb gran part dels lesionats en aquests últims dies. La recuperació ‘exprés’ de Piqué és una bona notícia per a l’holandès, que podrà gestionar millor els greus problemes en defensa (el Barça ha encaixat ja 40 gols aquesta temporada).

Aquest partit enfrontarà l’equip més golejador de la Lliga amb el més golejat. Els jugadors d’Álvaro Cervera han deixat enrere les bones sensacions de principi de temporada i acumulen 6 partits sense guanyar. Quinzens a la taula, els gaditans tornaran a visitar el Camp Nou després de 15 anys, quan van ser derrotats per 1-0 amb gol de ‘Ronnie’.

Koeman, en principi, tindrà les baixes per lesió d’Araújo, Coutinho, Ansu Fati i Sergi Roberto, mentre que, per la part visitant, l’entrenador del Cadis no podrà disposar d’Akapo, Alex Fernández, Jonsson, Quezada i Augusto Fernández. Cala tampoc serà al terreny de joc, sancionat per acumulació de targetes.

Quan es juga el FC Barcelona – Cadis CF

El partit corresponent a la jornada 24 de la Lliga Santander es disputa diumenge 21 de febrer, a les 14.00 h de l’hora peninsular espanyola.

On podeu veure el partit a la TV

El partit es jugarà a porta tancada al Camp Nou i el retransmeten els canals Movistar LaLiga (dial 46 de Movistar) M. LaLiga2, Movistar LaLiga UHD i LaLiga TV Bar. També es podrà seguir de forma ‘online’ a Mitele Plus, Orange i Jazztel TV.

La web d’EL PERIÓDICO farà un seguiment minut a minut des d’una hora abans del xiulet inicial.