L’ANADA DELS VUITENS

Horari i on veure el Barça-PSG de Champions

L’equip de Koeman rep el campió parisenc en un duel marcat per les baixes en els dos costats

Horari i on veure el Barça-PSG de Champions
2
Es llegeix en minuts

Aquest dimarts a la nit serà especial per als aficionats al futbol. Torna la màxima competició continental i amb ella un duel d’altes expectatives que tornarà a enfrontar el Barça i el PSG al Camp Nou (21 h) després de l’últim episodi que va fer embogir els culers, el del 6-1. El partit pertany a l’anada dels vuitens de final, sortejats a mitjans de desembre a Nyon i que tindran el seu inici amb aquest enfrontament.

Volen forçar la màquina

El Barça arriba al duel després de guanyar còmodament l’Alabès (5-1) aquest cap de setmana. Els blaugrana es van refer de la derrota en Copa contra el Sevilla i han recuperat la confiança necessària per derrotar els parisencs. Koeman estarà pendent de Piqué, una de les peces clau que avui passa un últim test per saber si estarà en condicions per arribar al partit. L’altre central lesionat, Araujo, aquest matí no ha entrenat i tot apunta que estarà baixa malgrat la seva voluntat de jugar infiltrat.

Els francesos també van guanyar el seu partit de dissabte al Niça (2-1) i s’acosten a un punt del Lilla, que marca el liderat de la Ligue 1. El PSG visitarà el feu blaugrana sense Neymar ni Di María, lesionats, però amb el seu nou entrenador Mauricio Pochettino, que tornarà a disputar un duel de Champions League després de la seva etapa en el Tottenham. A més, el duel de demà tindrà un afegit: els parisencs acumulen uns dies intentant desestabilitzar, sense èxit, el club blaugrana amb el presumpte fitxatge de Messi.

Els dos equips es veuran les cares després de la gran remuntada del Barcelona en els vuitens del 2017, quan Sergi Roberto, que es perdrà aquest partit, va culminar el sisè gol dels blaugrana que classificava l’equip per a la següent ronda. L’única vegada que els de París han deixat fora el Barça en una eliminatòria va ser l’any 1995. Han passat 26 anys i el PSG tindrà, en aquestes dues setmanes, una altra oportunitat per fer-ho.

Quan es juga el FC Barcelona - Paris Saint-Germain

El partit corresponent a l’anada dels vuitens de final de la Champions League es disputa dimarts 16 de febrer, a les 21:00 h peninsular espanyola.

On podeu veure el partit a la TV

Notícies relacionades

El partit es jugarà a porta tancada al Camp Nou i el retransmeten els canals Movistar Liga de Campeones (dial 50 i 114 de Movistar) i LaLiga TV Bar.

La web d’EL PERIÓDICO farà un seguiment minut a minut des d’una hora abans del xiulet inicial.