ESTARÀ DE BAIXA ENTRE 6 I 8 SETMANES

Sergio Ramos, al quiròfan

  • El jugador opta per ser operat perquè no han remès les seves molèsties al genoll esquerre

  • Es perdrà l’eliminatòria europea dels vuitens de final davant l’Atalanta

  • És la quarta lesió de Ramos en aquesta temporada

  • La intenció del defensa és poder arribar al clàssic de l’11 d’abril a Valdebebas

Sergio Ramos, al quiròfan
2
Es llegeix en minuts

Una altra mala notícia per a Zidane, just abans d’enfrontar-se a l’Osca a El Alcoraz. Sergio Ramos ha decidit passar pel quiròfan perquè no remeten les molèsties que estava patint al genoll esquerre, segons ha informat la Cadena COPE. El capità, a l’espera del desenllaç de l’operació, podria estar entre sis i vuit setmanes de baixa.

Es queda Zidane sense Ramos en la fase decisiva de la temporada, confiat a arribar a temps de jugar els quarts de final de la Champions, en cas que el Madrid superi la ronda de vuitens davant l’Atalanta. Allà ja no hi serà el defensa, que ha optat per la via quirúrgica al comprovar que no millorava dels seus problemes al genoll.

Coincideix, a més, aquesta lesió amb el moment més convuls que visqui Ramos al Madrid a causa que acaba contracte al juny i encara no ha renovat. Les diferències entre el capità i el club són cada vegada més evidents perquè Florentino Pérez, el president blanc, no està disposat a acceptar les seves demandes.

És el quart problema que pateix el defensa andalús aquesta temporada, on només ha disputat 14 partits amb el Madrid. Ja va començar el curs amb molèsties al genoll, després va patir una ruptura fibril·lar, que el va tenir cinc partits de baixa, més tard va tenir problemes estomacals (no va jugar davant l’Elx) i, finalment, aquest dolor al genoll esquerre que l’envia al quiròfan.

Fa tres setmanes que el defensa no juga. Concretament des de la semifinal de la Supercopa d’Espanya que va perdre el Madrid davant l’Athletic (1-2). Tot i que ja havia tingut prèviament unes molèsties, que li van fer perdre’s la victòria blanca sobre el Celta (2-0). Va reaparèixer davant l’Osasuna i l’Athletic, on va completar els 90 minuts en els dos partits.

10 partits més sense el defensa

Després, a la infermeria. No va jugar davant l’Alcoià, tampoc davant l’Alabès ni en la derrota madridista davant el Llevant (1-2). Aquesta setmana passada havia iniciat, de forma suau, els entrenaments amb el grup i confiava Zidane a tenir Ramos. Però tot es va precipitar en les últimes hores.

Tant dimecres com dijous havia treballat a Valdebebas, la ciutat esportiva del Madrid. Però aquest tractament conservador no ha donat el resultat esperat, per la qual cosa, finalment, ha escollit la via del quiròfan.

Notícies relacionades

L’objectiu, a més d’estar en els quarts de final de la Champions si el Madrid elimina l’Atalanta abans, seria jugar el clàssic contra el Barça, fixat per a l’11 d’abril a Valdebebas.

De moment, la llista de partits en els quals el Madrid estarà sense Ramos comença a Osca, després Getafe, València, Valladolid, Atalanta, Reial Societat, Atlètic, Elx, Atalanta, de nou, i Celta.