PREMIER LEAGUE

El Tottenham de Mourinho cau contra el Leicester en la seva setmana negra

L’equip londinenc ha sumat només un punt dels tres últims partits, baixant del liderat a la cinquena plaça

Tottenham Hotspurs Welsh midfielder Gareth Bale looks on during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Leicester City at Tottenham Hotspur Stadium in London  on December 20  2020  (Photo by Andy Rain   POOL   AFP)   RESTRICTED TO EDITORIAL USE  No use with unauthorized audio  video  data  fixture lists  club league logos or  live  services  Online in-match use limited to 120 images  An additional 40 images may be used in extra time  No video emulation  Social media in-match use limited to 120 images  An additional 40 images may be used in extra time  No use in betting publications  games or single club league player publications

Tottenham Hotspurs Welsh midfielder Gareth Bale looks on during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Leicester City at Tottenham Hotspur Stadium in London on December 20 2020 (Photo by Andy Rain POOL AFP) RESTRICTED TO EDITORIAL USE No use with unauthorized audio video data fixture lists club league logos or live services Online in-match use limited to 120 images An additional 40 images may be used in extra time No video emulation Social media in-match use limited to 120 images An additional 40 images may be used in extra time No use in betting publications games or single club league player publications / ANDY RAIN

2
Es llegeix en minuts

El Tottenham de José Mourinho es va inclinar aquest diumenge per 0-2 al seu estadi contra un Leicester que el va avançar en la classificació, tancant així una setmana negra en què només ha sumat un punt en tres partits.

Després de més de 40 minuts sense gols, els ‘Foxes’ van marxar al descans amb avantatge gràcies a un xut del seu artiller estrella, Jamie Vardy (45 +4), de penal. El gol psicològic va afectar als ‘Spurs’, que aviat es van veure més allunyats al marcador amb la diana a pròpia porteria de Toby Alderweireld (59).

Aquesta derrota del Tottenham tanca la seva particular setmana desastrosa. Líder en solitari abans del seu partit de diumenge passat, l’equip del nord de Londres va empatar 1-1 contra el Crystal Palace (13è) aquell dia, va perdre dimecres contra el Liverpool (1r) per 2-1 i es va enfonsar aquest diumenge contra el Leicester.

Per culpa d’aquesta mala ratxa, la formació de Mourinho és ara cinquena a la classificació amb 25 punts, a sis del Liverpool. El Leicester, per part seva, es col·loca segon amb 27 punts, a quatre dels ‘reds’.

11 gols per a Vardy

Contra un Leicester que se li sembla una mica en la seva volença pels contraatacs, el Tottenham va ser incapaç d’imposar el seu joc aquest diumenge i generar perill.

La parella formada per Harry Kane i Son Heung-min, habitual terror de les defenses angleses, es va veure completament lligada de mans pels centrals Jonny Evans i Wesley Fofana.

El primer gol dels visitants va arribar per un penal ridícul comès per Serge Aurier. L’ivorià va empènyer per l’esquena Fofana dins de la seva àrea quan el defensor dels ‘Foxes’ estava en una zona poc perillosa, concretament a la cantonada de l’àrea i d’esquena a la porteria defensada perl francès Hugo Lloris.

Vardy, que poques vegades decep, no va fallar el llançament i va aconseguir el seu 11è gol de la temporada, cosa que el permet empatar en conversions a Son i a Dominic Calvert-Lewin, els tres per darrere de Mohamed Salah, que comanda la taula de golejadors amb 13 encerts.

Notícies relacionades

El segon gol es va produir després d’una desviació desafortunada d’Alderweireld després d’un cop de cap de Vardy, qui havia guanyat en el salt el defensa belga i Moussa Sissoko, els dos jugadors més alts que l’artiller anglès.

Al descans va entrar al terreny de joc Gareth Bale, però la seva actuació va resultar intranscendent.

Temes:

Jose Mourinho