EL PRÒXIM RIVAL BLAUGRANA

Bonucci salva la Juve en el derbi amb el Torino

L’equip de Pirlo s’imposa amb dificultats (2-1) abans de visitar dimarts el Camp Nou a la Champions

Soccer Football - Serie A - Juventus v Torino - Allianz Stadium  Turin  Italy - December 5  2020 Juventus  Leonardo Bonucci celebrates with coach Andrea Pirlo after the match REUTERS Massimo Pinca

Soccer Football - Serie A - Juventus v Torino - Allianz Stadium Turin Italy - December 5 2020 Juventus Leonardo Bonucci celebrates with coach Andrea Pirlo after the match REUTERS Massimo Pinca / MASSIMO PINCA

1

Un gol de cap de Bonucci, en el minut 89, va salvar laJuventusde patir un seriós revés en el derbi deTorí,després d’un partit en el qual va haver de buidar-se de principi a fi (2-1). El triomf li permetrà no despenjar-se de la lluita per la Serie A, que domina el Milan,ara amb tres punts d’avantatge i un partit menys.

L’acció del gol del defensa italià, després d’una centrada deCuadradodes de la dreta, gairebé idèntica a la del primer gol de la ‘Vecchia Signora’,resolta pel nord-americàMcKennie, va tirar per terra les il·lusions del Torino, que es va avançar als 9 minuts i va somiar durant 80 arrencar la victòria de l’Allianz Stadiumi alleujar la seva situació en el campionat, enfonsat com està en el quart lloc per la cua.

LaJuventus es presentarà aquest dimarts al Camp Nouamb l’ambiciós objectiu de discutir-li al Barça el primer lloc del Grup G de la Champions.Però l’equip d’Andrea Pirlo no acaba de plasmar al camples ambicioses idees que ronden pel cap del seu novell entrenador. ElTorinoho va posar en evidència durant els primers 45 minuts, en els quals va portar la iniciativa després del ràpid gol deNkouloudesprés d’una clara badada defensiva dels locals.

L’equip dePirlova oferir una imatge molt discreta i no va ser capaç de crear sensació de perill. Va acusar l’absència del sancionatMoratai la discreta actuació deCristiano Ronaldo,amb quiDybalano va aconseguir connectar.

Després d’haver cedit cinc empats en les nou jornades prèvies, la necessitat de no fallar va acabar esperonant laJuve,que va canviar per complet la seva imatge en la represa i va acabar tancant a la seva àrea l’equip deMarco Giampaolo,que va pagar la seva debilitat en el joc aeri, amb els gols deMcKennie i Bonucci.