Gianinna Maradona i el seu missatge a Instagram abans de morir el seu pare

La segona filla del Pelusa penja una imatge de l'astre argentí en la qual se'l veu durant el Mundial de Mèxic de 1986

Maradona, entre sus hijas Giannina (izquierda) y Dalma, en la presentación del documental sobre su vida en el Festival de Cannes, el 20 de mayo del 2008.

Maradona, entre sus hijas Giannina (izquierda) y Dalma, en la presentación del documental sobre su vida en el Festival de Cannes, el 20 de mayo del 2008. / Efe / Guillaime Horcajuelo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tan sols dues hores abans que es confirmés la mort de Diego Armando Maradona, la seva filla Gianinna va pujar una història a Instagram en la qual es veu un mural amb la cara del seu pare, vestit amb la samarreta de la selecció de l’Argentina i amb un tros de pizza a la mà. El text amb què la jove acompanya la imatge és: «Trobar-me’l per la ciutat [Buenos Aires]».

Sense saber-ho, la segona filla de l’ídol estava fent l’últim homenatge al seu pare poc abans de morir, penjant en el seu compte d’Instagram la foto d’una pizzeria de Buenos Aires en què surt un joveníssim Maradona amb la samarreta de la selecció argentina durant el mundial de Mèxic 86.

Notícies relacionades

Tant Gianinna com la seva germana Dalma han sigut molt a prop del seu pare en les últimes setmanes, i han sigut elles les que s’han queixat que totes les persones que eren a prop de l’exfutbolista no feien res per ajudar-lo en la vigilància de la seva salut.

A més, també se les ha pogut veure a totes dues en les últimes setmanes a l’hospital on va ser internat el seu pare, després que se li practiqués una cirurgia per un hematoma cerebral.