De Jong i Pjanic van ser titulars en un duel que manté les opcions holandeses en el grup 1 i va certificar el descens de l'equip balcànic

jdomenech55885964 amsterdam  netherlands   15 11 2020   dutch players  l r  me201115203721

jdomenech55885964 amsterdam netherlands 15 11 2020 dutch players l r me201115203721 / MAURICE VAN STEEN

1
J. D.

Frenkie de Jong va vèncer Miralem Pjanic en el duel de blaugranes de l’Holanda-Bòsnia (3-1). Però el protagonisme no va recaure en cap dels dos futbolistes del Barça –tots dos van ser titulars i van completar els 90 minuts–, sinó en uns altres dos que han sigut a prop del Camp Nou, rondant, durant el mercat de fitxatges sense que al final es tanqués la seva contractació.

El triomf d’Holanda (el primer en cinc partits amb Frank de Boer com a seleccionador), es va consumar amb els dos gols de Georginio Wijnaldum, tots dos en el primer quart d’hora de partit (m. 6 i 13) i un altre de Memphis Depay (m. 55) que deixava la victòria sana i estàlvia d’un possible ensurt. D’un gol de Bòsnia que, efectivament, es va produir mitjançant Smail Prevljak (m. 66) però que no va evitar les conseqüències de la derrota: el quadro balcànic va quedar últim, a falta d’una jornada, i va descendir anticipadament al nivell B de la Lliga de Nacions. Així com va succeir a Islàndia

El primer lloc del grup està encara obert fins dimecres. Holanda, amb la victòria, va conservar les seves opcions de ficar-se a la final four, que passen ineludiblement per guanyar a Polònia dimecres.