PREMIER LEAGUE

El malastruc redebut de Bale amb el Tottenham

L'exmadridista va entrar al camp en el minut 72 amb 3-0, va fallar el 4-2 i els van empatar en l'últim minut

zentauroepp55481151 soccer football   premier league   tottenham hotspur v west 201019123928

zentauroepp55481151 soccer football premier league tottenham hotspur v west 201019123928 / MATT DUNHAM

1
Álvaro Chaves

El redebut de Gareth Bale amb el Tottenham va acumular una sèrie d’infortunis que va acabar privant el gal·lès de tornar a assaborir una victòria a la Premier League set anys després i de celebrar el que hauria estat el seu primer gol en aquesta segona etapa amb els ‘Spurs’.

Era el minut 72 quan Bale es disposava a entrar a la gespa del nou White Hart Lane i el marcador de l’estadi marcava un contundent 3-0 a favor dels locals, que havien destrossat el West Ham en tan sols 16 minuts amb gols del coreà Son i dos de Kane.

L’amargor de Mourinho

L’exmadridista, que va tenir un rendiment pèssim amb Zidane en els últims cursos, tot just entrar va agafar la pilota i va assumir la responsabilitat de llançar una falta llunyana. La bola va fer un parell d’aquells sotracs durant el vol tan característics dels seus xuts, però li va sortir molt centrada.

Se’l va veure llavors bastant mòbil, partint en un trident d’atac des del carril dret per acabar al centre, però el seu rival li amargaria la tarda, a ell i a Mourinho, després que Kane estavellés una pilota a la fusta que hauria obert més bretxa encara en el partit.

El West Ham va fer trontollar el partit en dues accions, provocant un gol a pròpia meta en la segona, que va col·locar el 3-2 a falta de sis minuts per al final.

Oportunitat desaprofitada

Ja en l’afegit, i abans de l’èxtasi en la celebració visitant per l’empat, el mateix Bale va recuperar la possessió en camp propi, va descarregar sobre un company, va llançar el desmarcatge a camp obert  i, amb una d’aquelles ’croquetes’ que tan bé feia Iniesta, es va desfer de la seva parella, que va acabar pels terres en l’intent sense èxit de parar el britànic, i, amb tot a favor, li va sortir el xut desviat.

Així doncs, 2.709 dies després del seu últim partit com a jugador del Tottenham, el gal·lès es va quedar amb les ganes d’aconseguir els tres punts que haurien col·locat els seus a la part alta de la taula, igualats amb el Liverpool.