situació conflictiva

L'UD Almeria, rival del Girona en el 'play-off', confirma un positiu a la seva plantilla

L'equip d'Almeria ha suspès els entrenaments i aïlla els jugadors als seus domicilis

lmendiola54284000 02 04 2020 los jugadores de la ud almeria celebran un gol   200729123910

lmendiola54284000 02 04 2020 los jugadores de la ud almeria celebran un gol 200729123910 / LaLiga

1
Es llegeix en minuts

L’UD Almeria va confirmar aquest dimecres que un membre de la seva plantilla ha donat positiu per coronavirus després de les proves realitzades dimarts i que ja ha procedit a aïllar-lo i a posar aquest cas «en coneixement» de les autoritats.

«L’UD Almeria comunica que després de proves mèdiques de Covid-19 realitzades ahir dimarts de manera individualitzada a la plantilla, equip tècnic, empleats i dirigents del club, s’ha detectat un cas positiu en un integrant de l’equip», va indicar el club en un comunicat.

L’Almeria és un dels tres equips que estan classificats de forma oficial per al ‘play-off’ d’ascens, en el qual s’ha d’enfrontar al Girona, encara sense data pels positius per coronavirus que afecten el CF Fuenlabrada i que van motivar la suspensió del partit de l’última jornada de LaLiga SmartBank, en què l’equip madrileny es jugava la sisena i última plaça per a les eliminatòries, un lloc que encara no s’ha definit a l’espera del que dictamini el Comitè de Competició.

El conjunt andalús va remarcar que, «ràpidament i, atenent el protocol instaurat per LaLiga i el CSD en material de seguretat sanitària, s’ha aïllat aquesta persona, que no presenta cap símptoma i es troba amb un bon estat de salut».

Aïllats a casa

Notícies relacionades

De tota manera, l’Almeria  ha decidit suspendre «els entrenaments» i ha enviat tots els membres de la plantilla a «els seus domicilis particulars», per començar a «desinfectar totes les dependències de l’Estadi dels Jocs Mediterranis». «A més, seguint el protocol de LaLiga es farà una nova prova PCR a tots els membres de la plantilla el dia d’avui, és a dir a les 24 hores de l’anterior», va puntualitzar.

«El club ha posat en coneixement de les autoritats sanitàries aquesta situació, a més de cessar també l’activitat en la seu de l’entitat, sempre seguint les recomanacions del protocol establert per a aquests casos. De la mateixa manera s’ha informat l’Ajuntament de la ciutat, a través del Patronat Municipal d’Esports i del regidor responsable en matèria esportiva», va afegir l’Almeria, que «informarà puntualment de qualsevol notícia que es vagi produint al respecte».