victòria a punt

Klopp: «Encara no som campions i ho sabem»

El Liverpool espera ansiós la tornada a la Premier, on és líder en la classificació amb 25 punts, davant del Manchester City

jdomenech52721505 liverpool  united kingdom   10 03 2020   liverpool s manager200602124342

jdomenech52721505 liverpool united kingdom 10 03 2020 liverpool s manager200602124342 / PETER POWELL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A l’espera que la Premier League es reprengui el 17 de juny, Jürgen Klopp, l’entrenador del Liverpool, ja pensa en la victòria de l’equip per primera vegada en 30 anys. Tal com ha declarat en una entrevista per a la BBC, és conscient que encara no són campions, però no amaga en cap moment el seu màxim desig per aconseguir-ho. 

Després de la situació de la Covid-19 a pràcticament tot el món, torna la gran competició i el Liverpool està ansiós per guanyar-la. L’equip ha tornat als entrenaments després de la suspensió del campionat el 13 de març, i ara els jugadors han tornat a tenir contacte després de 9 setmanes. «La primera setmana ja va ser realment bona amb grups petits. Era important tornar a la pista, acostumar-se al camp, a la pilota i a les botes. Ara treballem en coses tàctiques. Això funciona realment bé», ha manifestat Klopp. 

El Liverpool, en primera posició 

Actualment l’equip anglès és líder en la classificació amb un total de 25 punts, davant del Manchester City, cosa que el col·loca en un bon lloc. Però no només això. Quan la Premier es reprengui, si l’equip de Guardiola perd contra l’Arsenal i el Liverpool venç en el seu enfrontament, aquest es convertiria en el guanyador de la Lliga per primer cop en 30 anys. 

«És genial pensar-hi, però encara no som campions i ho sabem. Sabem que hi estem a prop, però estar-hi a prop no és ser-hi encara. Hi ha 27 punts per jugar-se i intentarem emportar-nos-els tots», ha apuntat Klopp. 

La possible celebració

El germànic no només ha pensat en la possible victòria de la Premier, sinó que també ha plantejat com serà la celebració amb els jugadors i l’afició, tenint en compte la situació actual. 

Notícies relacionades

«Si ens convertim en campions, qualsevol celebració que sigui possible la farem de forma interna i, després, amb els nostres aficionats en el moment en què se’ns permeti fer-ho», ha assegurat Klopp. 

Ara per ara, el Liverpool espera la confirmació dels horaris i dels llocs per als diferents partits, conscients que es disputaran tots a porta tancada. A més, s’ha suggerit que el Liverpool jugui en un terreny neutral, per evitar que els fanàtics del club es reuneixin fora de l’estadi. 

Temes:

Jürgen Klopp