l'activitat blanca

Florentino visita Valdebebas amb mascareta

El president de Madrid supervisa l'entrenament dels equips de futbol i bàsquet

florentino-ramos

florentino-ramos

1
Es llegeix en minuts
Efe

El Reial Madrid va completar aquest dijous el quart entrenament de la setmana en el qual la pilota va ser la protagonista, després de la càrrega física de dimecres, que va començar després de rebre la visita del president, Florentino Pérez, a la Ciutat de Reial Madrid per interessar-se per la salut i la forma en què estan els futbolistes.

El màxim mandatari del club va acudir a les instal·lacions per seguir de prop l’evolució dels jugadors, tant de la secció de futbol com de bàsquet, després d’una setmana i mitja d’entrenaments després de més de dos mesos d’aturada a causa del coronavirus, i va parlar amb els jugadors i tècnics abans de les seves sessions.

El tècnic francès Zinedine Zidane va planificar una sessió de dijous amb gran presència de pilota, com s’aprecia en les imatges difoses pel club, amb treballs en grup seguint sempre les mesures sanitàries imposades per evitar la propagació de la Covid-19.

Dos de baixa

Mentre que el belga Eden Hazard i l’espanyol Marco Asensio segueixen agafant ritme de cara a la represa, el serbi Luka Jovic i l’hispanodominicà Mariano Díaz estan de baixa i encara no han pogut entrenar amb els seus companys.

Al serbi se li va diagnosticar «una fractura extraarticular a l’os calcani del peu dret» el 8 de maig i podria estar de baixa entorn d’un mes i mig, mentre que Mariano té molèsties també al peu dret, tot i que no s’ha informat de la gravetat de les lesions.

Sergio Llull i Florentino Pérez, a Valdebebas. / RM

Notícies relacionades

Així, el Reial Madrid continua amb la seva preparació de cara a la represa de LaLiga Santander, aturada des del 10 de març per la pandèmia del coronavirus, i en la qual ocupa la segona posició de la classificació a dos punts del líder, el Barcelona.

LaLiga espera que es puguin concloure les onze jornades que falten, possiblement a partir del 12 de juny, segons el seu president Javier Tebas, tot i que sempre a compte de l’evolució de la malaltia i de les autoritzacions del Govern.