RECUPERAT I A CASA

Koeman diu que tornarà a entrenar «amb més força»

El seleccionador d'Holanda se sent «tan sa com un peix» després d'haver sigut hospitalitzat per un problema coronari i que continuarà asseient-se a la banqueta

jdomenech53307759 files  in this file photo taken on november 12  2019 dutch n200507172146

jdomenech53307759 files in this file photo taken on november 12 2019 dutch n200507172146 / JERRY LAMPEN

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Ronald Koeman ha assegurat que tornarà a entrenar la selecció d’Holanda «amb força tan aviat com la pilota rodi de nou», és a dir, al setembre, després d’estar quatre dies hospitalitzat per un problema cardíac.

«El que va passar el cap de setmana passat va ser impactant per a mi, per descomptat; però especialment per a la meva família i els meus amics», ha dit el tècnic en un missatge difós per la Reial Federació Neerlandesa de Futbol.

Koeman va tenir dolors al pit durant un passeig amb bicicleta i va ser traslladat a un hospital d’Amsterdam, on se li va practicar un cateterisme. Aquest procediment s’utilitza per alliberar, per mitjà d’un estent, una artèria massa estreta o bloquejada.

«Afortunadament, els metges em van ajudar d’una forma ràpida i meravellosa, per això els estic molt agraït. Situacions com a aquesta et posen els peus a terra», ha dit el tècnic.

«Ha sigut fantàstic veure quantes persones s’han preocupat per mi i quants missatges he rebut, tant de persones conegudes del món del futbol com de totals desconeguts. ¡Això m’ha fet bé i vull agrair-ho a tothom!», ha afegit.

«Tan sa com un peix»

Notícies relacionades

Malgrat l’ensurt, Koeman ha dit que se sent una altra vegada «tan sa com un peix» (frase que en català podria traduir-se com a «tan sa com una poma»). «Tornaré amb força tan aviat com la pilota rodi de nou. Una vegada més, gràcies a tots pel recolzament. ¡Ens veiem aviat!», ha conclòs el tècnic.

El missatge difós a través de les xarxes socials de la federació s’adjunta amb una imatge de Koeman assegut en un jardí, amb els dos polzes cap amunt i deixant veure una bena al voltant del braç dret.