CITA PENDENT

L'Atheltic i la Reial Societat volen jugar la final de la Copa amb públic

Els equips bascos emplacen a pactar una nova data perquè es jugui a porta oberta i mantingui la consideració de «competició oficial»

jdomenech52742591 graf5708  las rozas  madrid   11 03 2020   fotograf a facili200504153647

jdomenech52742591 graf5708 las rozas madrid 11 03 2020 fotograf a facili200504153647

1
Es llegeix en minuts

Jokin Aperribay i Aitor Elizegi, presidents de la Reial Societat i l’Athletic Club, finalistes de la Copa del Rei, han sol·licitat a la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) que aquesta final de Copa, ajornada en la seva primera data, el 18 d’abril, per la pandèmia del coronavirus, «es pugui celebrar amb públic».

En un comunicat conjunt dels dos clubs bascos, els dos mandataris, «després de reunir-se amb el president de la RFEF», Luis Rubiales, han sol·licitat que «la final de la Copa es pugui celebrar amb públic i de manera oficial, a porta oberta, en una pròxima data a determinar d’acord entre les tres parts».

«El desig i la voluntat dels dos clubs sempre ha sigut, ara i abans, jugar la final amb la presència dels nostres aficionats i aficionades. És el que més ens agradaria. Una final de Copa amb les nostres aficions a les grades», continua el comunicat.

Notícies relacionades

Alhora, la Reial Societat i l’Athletic Club «volen que la Reial Federació Espanyola de Futbol garanteixi que la final de la Copa es disputarà com a competició oficial i tindrà la consideració de títol oficial».

Per a això, «han sol·licitat a la Secretaria General de la RFEF que la Comissió Delegada de l’Assemblea General de la RFEF, la pròxima reunió de la qual se celebrarà el divendres 8 de maig del 2020, acordi una modificació de calendari que habiliti que la final de la Copa es pugui celebrar com a títol oficial amb el recolzament i la calor dels aficionats i aficionades dels dos equips».