CLASSIFICACIÓ INVARIABLE

Messi, Cristiano i Neymar continuen sent els més ben pagats del món

Els tres futbolistes es mantenen en els primers llocs del rànquing des del 2013 i continuen augmentant els seus ingressos, segons 'France Football'

jdomenech48587542 from l  fc barcelona and brazil s forward neymar  fc barcelo200323160241

jdomenech48587542 from l fc barcelona and brazil s forward neymar fc barcelo200323160241 / OLIVIER MORIN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo i Neymar. No és el podi de la Pilota d’Or ni el The Best, tot i que podria (o hauria de) ser-ho. No, és l’ordre dels futbolistes més ben pagats del món. I ho són des del 2013, en una classificació que es perpetua en el temps, sense que ningú pugui accedir al privilegiat podi, segons ha consignat France Football.

La revista francesa publica aquest dimarts la seva informació anual sobre els Salaris de les Estrelles, en què calcula els ingressos dels principals futbolistes del món considerant els ingressos esportius que obtenen dels seus respectius clubs (FC Barcelona, Juventus de Torí i París Saint-Germain, respectivament) i els publicitaris que guanyen –i esperen guanyar– aquesta temporada.

Tots tres continuen augmentant els seus ingressos i mantenen la bretxa amb els seus perseguidors. Els càlculs de France Football estimen que Messi podria percebre 131 milions d’euros aquesta temporada, un milió més que la passada campanya. Cristiano Ronaldo incrementa els seus beneficis fins als 118 milions (cinc més), mentre que Neymar no traspassa la frontera dels cent milions: es queda en 95 milions, 4,5 milions més dels que guanyava la temporada passada amb el PSG. 

Notícies relacionades

«Des del 2013, cap jugador que no sigui Messi, Cristiano Ronaldo o Neymar ha pogut pujar al podi. I aquests tres han ampliat una bretxa abismal amb els altres», assenyala la publicació. A tall de contrast, tot un campió del món com Antoine Griezmann, només pot accedir fins a la cinquena plaça, amb 38,5 milions d’ingressos.

Simeone, entre els entrenadors

En el capítol d’entrenadors, el més ben pagat no ha conquerit cap títol. Ni aquesta temporada ni la passada. Diego Simeone és el que més cobra del món. Entre l’Atlètic i els patrocinadors, el tècnic argentí rep 40,5 milions d’euros. Es troba molt per davant d’Antonio Conte, que guanya 30 milions després d’haver arribat a l’Inter de Milà, i el tercer és Pep Guardiola (Manchester City), que percep 27 milions en tots els conceptes.