Decisió ferma

El president del Getafe sobre el partit amb l'Inter: «No viatjarem a Itàlia tant si es vol, com si no es vol»

Angel Torres ha demanat ajuda a la Federació Espanyola perquè exigeixi la suspensió del partit i assegura que «si hem de perdre l'eliminatòria la perdrem»

angel-torres

angel-torres

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del Getafe, Angel Torres, ha assegurat que el seu equip no viatjarà a Itàlia per enfrontar-se aquest dijous a l’Inter en els vuitens de final de la UEFA Europa League. «No hi anirem tant si es vol, com si no es vol», va llançar Torres, per afegir que el més assenyat seria que s’ajornés el partit ja que el focus del coronavirus ara mateix es troba a la ciutat de Milà.

Torres, que va fer aquestes declaracions a Onda Cero, explica que ha intentat que la UEFA busqui una alternativa per disputar el partit lluny de la ciutat, però que l’única solució possible és demanar un permís especial per volar. També ha demanat ajuda a la Federació Espanyola de Futbol perquè exigeixi la suspensió del partit, però no ha rebut cap resposta. «O es treu el partit d’allà o s’ajorna. El més assenyat seria ajornar-lo. Tret que això canviï molt, el Getafe demà no viatjarà a Itàlia. El Getafe no volarà. No anirem a Itàlia tant si es vol, com si no es vol», va comentar. 

Recolzament de l’Inter

Notícies relacionades

Així mateix, el president del Getafe no ha dubtat que la salut és més important que la competició, i ha assegurat que si han de perdre l’eliminatòria ho faran. «Si hem de perdre l’eliminatòria la perdrem amb el cap ben alt. Jo no seré el que assumeixi cap tipus de risc. Ens fa molta il·lusió, però si ha de ser així, ho serà», va afirmar. 

El mateix conjunt italià no comprèn la decisió del màxim organisme europeu, i veu un gran inconvenient que no es disputi el partit aquest dijous. «La gent de l’Inter amb qui hem parlat ens reconeix que és incomprensible que hi hàgim de viatjar. Jo no ho consentiré», va concloure.