Preocupació en el món de l'esport

El València suspèn els actes no esportius de la plantilla pel coronavirus

El club cancel·la la conferència de premsa de Celades prèvia al partit d'aquest dissabte contra el Betis

valencia

valencia

1
Es llegeix en minuts
Nacho Herrero

El València ha decidit blindar-se davant del coronavirus després de l’aparició d’un encomanat entre els informadors que van cobrir el seu partit a Itàlia i suspèn qualsevol acte no esportiu de la primera plantilla, tot i que no el partit contra el Betis de dissabte. «El València CF ha decidit, en la línia de les recomanacions marcades per les autoritats sanitàries autonòmiques i nacionals, incrementar les mesures preventives de contagi anul·lant tots aquells actes, reunions o concentracions públiques en espais tancats que suposin un risc per als jugadors, tècnics i personal del club», apunta el comunicat.

«Es cancel·la –afegeix la nota– fins a nou avís  qualsevol activitat pública no esportiva amb integrants del primer equip, entre les quals l’habitual roda de premsa de l’entrenador prèvia al partit de LaLiga, així com totes les compareixences, prèvies i posteriors, previstes amb motiu del partit d’aquest dissabte al Camp de Mestalla», indica el club.

Preocupació al club

Notícies relacionades

El club insisteix «en especial de cara als seus aficionats i empleats que van viatjar al nord d’Itàlia, en les directrius i recomanacions sanitàries indicades pels especialistes en Control i Vigilància Epidemiològica de Salut Pública de la Generalitat Valenciana».

A més se’ls recorda que «en cas de desenvolupar símptomes respiratoris com ara tos, febre o sensació de falta d’aire» han «de quedar-se a la seva residència habitual i evitar el contacte estret amb altres persones, mantenint una distància superior a 1 metre, a més de contactar telefònicament amb un servei mèdic a través del 112 i informar de símptomes i antecedents».