l'epidèmia i l'esport

El Wuhan Zall continuarà a Sotogrande per l'ajornament de la lliga xinesa

L'equip va arribar a Andalusia a finals de gener i encara no té data de tornada al seu país

GRAFAND4646. SAN ROQUE (CÁDIZ), 30/01/2020.- El Wuhan Zall, equipo de fútbol de la ciudad china de Wuhan donde surgió el brote del coronavirus esta mañana durante el entrenamiento en los campos de polo de Sotogrande, en San Roque (Cádiz), en la primera jornada de la concentración que harán en la localidad gaditana hasta mediados de febrero.EFE/ David Arjona

GRAFAND4646. SAN ROQUE (CÁDIZ), 30/01/2020.- El Wuhan Zall, equipo de fútbol de la ciudad china de Wuhan donde surgió el brote del coronavirus esta mañana durante el entrenamiento en los campos de polo de Sotogrande, en San Roque (Cádiz), en la primera jornada de la concentración que harán en la localidad gaditana hasta mediados de febrero.EFE/ David Arjona / David Arjona (EFE)

1
Es llegeix en minuts

El Wuham Zall, equip de futbol de la ciutat epicentre del coronavirus, continuarà entrenant a Sotogrande (San Roque, Cadis), on es troba des del passat 29 de gener, perquè el començament de la Lliga Xinesa continua ajornat, ha informat a Efe el seu entrenador, l’espanyol José González.

El Wuhan Zall tenia previst viatjar al seu país el 14 de febrer, però va decidir prolongar inicialment la seva estada, almenys fins aquest dilluns, data en la qual ha tornat a posposar la tornada. L’entrenador ha assegurat que tant els futbolistes com les seves famílies estan en bon estat de salut.

Notícies relacionades

El Wuhan Zall va arribar el 29 de gener a l’aeroport de Màlaga per iniciar una concentració a Sotogrande, a la província de Cadis, i cap dels seus membres va presentar, segons va informar la Junta d’Andalusia, simptomatologia del coronavirus. L’expedició d’aquest equip, que va arribar a Màlaga des de Xangai, després de fer escala a Istanbul, està integrada per 27 futbolistes.

Ja són 2.592 els morts pel brot

La ciutat xinesa de Wuhan, a l’est del país asiàtic, no té previst aixecar, de moment, la quarantena imposada als seus residents, segons han assenyalat aquest dilluns fonts oficials. Les autoritats sanitàries xineses han informat d’almenys  2.592 morts pel Covid-19  i 77.150 infectats.