problemes del brasiler

Neymar també es podria perdre l'eliminatòria de Champions

L'estrella del PSG continua lesionada i per aquest motiu està en risc el partit davant el Dormund

neymar-rosa

neymar-rosa / Christophe Ena (AP)

1
Es llegeix en minuts

Neymar, absent als últims partits del París SG per una lesió en una costella que es va fer l’1 de febrer, es va perdre dimecres els quarts de final de la Copa de França davant del Dijon (1-6), abans que l’equip s’enfrontés al Dortmund a la Lliga de Campions. «Ha de jugar quan estigui preparat. Hem de calcular els riscos, parlar amb els metges i decidir després de l’entrenament. Està lesionat, hem de ser pacients i anar amb compte amb ell», va dir Thomas Tuchel, tècnic del PSG, després del partit de Copa.  

Notícies relacionades

Però han saltat totes les alarmes. Dimarts, 18 de febrer, es disputarà el partit entre el Borussia Dortmund i el PSG, i el brasiler podria quedar fora dels vuitens de final de la competició. Després de la victòria contra el Dijon 6-1 a quarts, Tuchel va declarar en una roda de premsa sobre la possible absència del jugador. «No puc confirmar al cent per cent que Neymar pugui jugar el partit contra el Borussia Dortmund de la setmana que ve».

No seria la primera vegada que el brasiler queda fora dels vuitens de final. El 2017, el futbolista ja es va perdre el duel de tornada contra el Reial Madrid a París

Temes:

PSG Neymar