11 d’ag 2020

Anar al contingut

Dura polèmica

El director esportiu del Liverpool carrega contra Coutinho

Peter Moore assegura que la sortida del brasiler va suposar un canvi a l'equip, tant en l'estructura com en la manera de jugar a futbol

El director esportiu del Liverpool carrega contra Coutinho

PHILIPP GUELLAND

El director esportiu del Liverpool, Peter Moore, va carregar contra el brasiler Philippe Coutinho i va explicar que, després de vendre’l al Barça, l’equip «amb prou feines va perdre un partit més la resta de la temporada». En declaracions que va fer a un grup d’aficionats del Liverpool a Ciutat del Cap (Sud-àfrica), Moore va assegurar que la marxa de Coutinho va originar un canvi a l’equip, tant en l’estructura com en la manera de jugar a futbol. «Si recordeu, quan se’n va anar fa dos anys, hi va haver un canvi complet en l’estil de joc i amb prou feines vam perdre un partit més la resta de la temporada», va dir Moore.

El directiu es referia a la venda de Coutinho al Barcelona el gener del 2018 per uns 150 milions comptant variables. No obstant, el Liverpool, després de la marxa de Coutinho, va perdre en la Premier League tres partits, contra el Swansea City, el Manchester United i el Chelsea. A més, va caure en la Copa (FA Cup), en la tornada de semifinals de la Lliga de Campions, contra la Roma, i en la final contra el Reial Madrid.

«No vull faltar al respecte a Coutinho, però ell tenia una manera diferent d’entendre el futbol. Els diners que ens va donar van servir per portar el porter brasiler Alisson Becker», va apuntar Moore.