DERBI MADRILENY

Cerezo: «Era penal, no hi ha hagut justícia»

«El VAR està per donar justícia i claredat. I aquí no hi ha hagut ni justícia ni claredat», denuncia el president de l'Atlètic

marcosl52084604 graf2744  madrid  01 02 2020   el entrenador diego simeone d200201202125

marcosl52084604 graf2744 madrid 01 02 2020 el entrenador diego simeone d200201202125 / Rodrigo Jimenez

1
Es llegeix en minuts
Alejandro García

Acabada de consumar la derrota de l’Atlètic al derbi, el president blanc-i-vermell Enrique Cerezo es va despatxar a gust als micròfons de Movistar+. «Per a mi era un penal clar. Entenc que és molt difícil xiular un penal entre el Madrid i l’Atlètic, però el VAR està per donar justícia i claredat i aquí no hi ha hagut ni justícia ni claredat», va assegurar contundent el màxim mandatari atlètic sobre una jugada entre Casemiro i Morata en el primer temps que no es va demorar en la revisió.

 

Més enllà de la pertinent queixa contra el videoarbitratge quan es perd, Cerezo va explicar la frustrada arribada de Cavani a l’equip: «Em sembla una vergonya la situació d’alguns jugadors amb els seus representants i familiars. No estem perquè ens atraquin», va sentenciar abans de coincidir amb el seu entrenador en l’anàlisi de la bona posada en escena de l’equip: «Hem fet una primera part fantàstica, després en la segona una jugada fortuïta ens ha condemnat», va dir el president. «En el primer temps es va jugar el partit que nosaltres podíem. Em va deixar un bon gust», va reiterar el tècnic Simeone en la seva compareixença. «Al final vam buscar empatar el partit més amb orgull que amb joc, però no vam poder», va acabar reconeixent.

Notícies relacionades

«En la segona part ells van fer dos canvis molt agressius i nosaltres ens vam quedar una mica enrere», va analitzar amb clarividència el central blanc-i-vermell Felipe.

Zidane assumeix culpes

Des de l’altre costat de la barrera, després del seu vint-i-unè partit continuat sense ser perdut, Zidane va assumir sense embuts la mala primera part del seu equip i va explicar el doble canvi decisiu al descans: «No estava content amb la primera part, és la meva responsabilitat i per això vam haver de canviar», va dir ZIdane eximint als sacrificats Isco i Kroos: «Podria haver canviat uns altres dos», va insistir diverses vegades. «A la segona part vam canviar l’actitud, vam estar millor en la intensitat, vam obrir el camp i me n’alegro pels jugadors», va acabar el francès.