BARÇA-GRANADILLA (3-1)

El Barça femení tanca l'any amb un altre triomf que consolida el seu lideratge

L'equip blaugrana resol en el tram final el xoc davant del Granadilla (3-1) i manté els 5 punts sobre l'Atlètic

jmexposito51466566 fc barcelona femenino   granadilla  foto  valenti enrich191221193737

jmexposito51466566 fc barcelona femenino granadilla foto valenti enrich191221193737 / Valenti Enrich

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Amb menys contundència que en anteriors compromisos a casa, el Barça femení va acomiadar aquest dissabte el 2019 amb una victòria (la novena en nou partits a l’estadi Johan Cruyff) que ratifica el seu avantatge al capdavant de la Lliga Iberdrola. La victòria per 3-1 sobre el Granadilla manté les blaugrana cinc punts per davant de l’Atlètic, que va derrotar amb alguns conflictes el Tacón (2-1).

El premi al domini del Barça en la primera meitat només va arribar en una incorporació a l’atac de Marta Torrejón, la passada de la qual només ha hagut d’empènyer Oshoala (m. 16). Era el vuitè gol del curs per a la nigeriana. En la segona meitat, un contraatac aïllat de l’equip de Tenerife el va aprofitar Martín-Prieto per batre Sandra Paños (m. 61).

Resolt en 5 minuts

El Barça tenia mitja hora per evitar deixar-se dos punts. Després d’un gol anul·lat a Mariona Caldentey, una passada des de la línia de fons de Graham que buscava rematadora ha acabat a la xarxa per un error de la portera visitant (m. 77). Cinc minuts després, Alexia Putellas ha resolt una bona jugada entre Graham i Marta per liquidar el partit (m. 83).

Notícies relacionades

El Barça reprendrà la competició el pròxim 5 de gener amb una interessant visita a San Mamés.L’Espanyol, per la seva part, intentarà aquest diumenge (11.00 h) sumar la seva primera victòria del curs en el complicat camp del Llevant.

Classificació de la Lliga Iberdola