nova polèmica

Bale se'n va del Bernabéu abans d'acabar el partit

El davanter es va perdre el cinquè gol davant del Leganés a l'abandonar l'estadi en el minut 84

GRAF9561. MADRID, 30/10/2019.- El defensa del Real Madrid Sergio Ramos (2i) celebra con sus compañeros su gol, tercero del equipo ante el CD Leganés, en el partido de LaLiga que se disputa este miércoles en el estadio Santiago Bernabéu. EFE/JuanJo Martín

GRAF9561. MADRID, 30/10/2019.- El defensa del Real Madrid Sergio Ramos (2i) celebra con sus compañeros su gol, tercero del equipo ante el CD Leganés, en el partido de LaLiga que se disputa este miércoles en el estadio Santiago Bernabéu. EFE/JuanJo Martín / JuanJo Martín (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Gareth Bale va acudir a l’estadi Santiago Bernabéu a presenciar la golejada del Reial Madrid al Leganés (5-0), tot i que es va perdre l’últim gol marcat en el temps afegit per Luka Jovic després de marxar abans de l’estadi, una cosa que va aprovar Zinedine Zidane apel·lant al reglament intern del club.

El Reial Madrid permet en el seu codi intern marxar a un jugador no convocat a partir del minut 80 al Santiago Bernabéu. Bale, que va tornar dimarts a la tarda de Londres, va ser a l’estadi i se’n va anar en el minut 84 de partit. «Sí, vaig parlar amb ell, el vaig veure al vestidor», va respondre Zidane quan li van preguntar si es va veure amb Bale. «Si ha marxat cinc minuts abans que acabi el partit pot anar-se’n tranquil·lament a casa», va justificar el tècnic francès.