sanció a futbolista

Un milió de multa a Sergio Ramos per defraudar Hisenda

L'Agència Tributària ha multat el defensa blanc que ja ha fet efectiu el pagament

ialvarez49815266 televisi n   prime video   el coraz n de sergio ramos   estr190911180738

ialvarez49815266 televisi n prime video el coraz n de sergio ramos estr190911180738

1
Es llegeix en minuts

L’Agència Tributària actua de nou contra una jugador de primer nivell en el marc de la macro-batuda fiscal que ha desplegat durant els últims anys en el futbol espanyol. La nova víctima d’Hisenda per la tributació dels seus drets d’imatge és el capità del Reial Madrid Sergio Ramos, al qual acaba d’imposar una sanció d’un milió d’euros, segons informa el diari ‘El Mundo’ en l’edició d’aquest dijous.

‘El Mundo’ afegeix que el fisc ha aixecat una acta al futbolista corresponent als exercicis 2012, 2013 i 2014 en la qual conclou que va utilitzar una societat de la seva propietat, Sermos 32 S. L., establerta a Espanya, per cedir a la mateixa els seus ingressos publicitaris i pagar menys impostos de manera irregular.

Recurs del futbolista

Notícies relacionades

El defensa sevillà ha abonat en termini la quantitat –que comprèn la quota defraudada, la sanció i els interessos, per la via administrativa– i es troba en aquests moments al corrent de pagament amb Hisenda, segons diverses fonts i Ramos.

No obstant, el jugador madridista ha interposat un recurs en el qual qüestiona de forma contundent la decisió. Argumenta que sempre ha seguit al peu de la lletra els criteris de tributació que va fixar l’Agència Tributària en una inspecció anterior a què va ser sotmès i confia que la multa sigui anul·lada i tornada.