Anar al contingut

SEGONA B

El Salamanca acomiada Chiquimarco tres dies després de fitxar-lo com a tècnic

El club no addueix un motiu per fer fora l'exàrbitre reconvertit en entrenador que va dirigir el partit de la mossegada de Suárez a Chiellini

El Salamanca acomiada Chiquimarco tres dies després de fitxar-lo com a tècnic

J M Garcia

El Salamanca UDS, equip que milita a la Segona Divisió B, ha acomiadat Marco Antonio Rodríguez, l’exàrbitre internacional de Mèxic conegut com 'Chiquimarco', als tres dies de ser contractat, tot i que no han transcendit els motius de la seva destitució.

En una breu nota de premsa donada a conèixer aquest dissabte, el club de Salamanca ha anunciat que Chiquimarco "deixa de pertànyer al club i ja s’està treballant a trobar la millor alternativa per a la banqueta del primer equip de l’entitat".

Des del conjunt de Salamanca no s’han explicat els motius d’aquesta fulminant destitució, tot i que el mateix Marco Antonio Rodríguez ha utilitzat una xarxa social per preguntar-se: "¿Cessat?" i ell mateix ha aportat la seva resposta: "El títol d’entrenador grau superior o UEFA PRO s’ha d’exercir amb professionalisme i ètica".

"Un genuí entrenador no ven al millor postor la seva inversió d’anys de preparació. Mai permetis ser el testaferro de ningú i que altres sense la qualificació europea, t’utilitzin", ha afegit a la mateixa xarxa social.

Marco Antonio Rodríguez va ser fitxat dimecres passat després que es concretés que l’entrenador que va tenir des de l’inici de la pretemporada, José Luis Trejo, no disposava d’una llicència validada per la Federació de Futbol.

Chiquimarco va ser l’àrbitre que va expulsar Luis Suárez per la seva mossegada a l’italià Giorgio Chiellini al Mundial de 2014 i que en aquest mateix campionat va arbitrar el partit entre Alemanya i Brasil, que va acabar amb un 1-7 per als alemanys. 

Temes: Luis Suárez