VIOLÈNCIA MASCLISTA

Verdon, futbolista de l'Alabès, detingut per agredir la seva parella

El defensa va arrossegar pels cabells la dona pel passadís d'un hotel de Vitòria

zentauroepp49447705 olivier verdon  jugador del alav s190815121131

zentauroepp49447705 olivier verdon jugador del alav s190815121131

1
Es llegeix en minuts
Efe

El defensa central del’Esportiu Alabès Olivier Verdon va ser detingut aquest dimecres acusatd’agredir la seva parella sentimental, que, segons testimonis directes, va arrossegar pels cabells pel passadís de les habitacions d’un hotel de Vitòria.

A la dona, que no va presentar denúncia contra el futbolista, se li han obert diligències per un delicte de violència domèstica.

El central francès de 23 anys, que es va incorporar aquest estiu al club basc, es troba declarant davant del jutge de guàrdia després d’haver estat tota la nit en dependències policials.

Els fets van ocórrer en un hotel de la capital alabesa passades les 12.30 d’aquest dimecres. Minuts després l’Ertzaintza va rebre un avís que s’estava produint un incident dins de l’establiment entre un home i una dona.

Al lloc es van desplaçar patrulles policials que després de les investigacions oportunes van aturar Verdon per un presumpte delicte de violència de gènere.

Notícies relacionades

En l’atestat, segons han confirmat a Efe fonts de la Ertzaintza, consta un informe de lesions presentat pel jugador.

Testimonis directes dels fets van relatar a la policia que el presumpte agressor va arrossegar pel passadís de les habitacions la dona agafant-la pels cabells durant diversos metres.