EUROCOPA

Quadro de l'Eurocopa 2016

Tots els encreuaments de vuitens, quarts i semifinals del quadro final de l'Eurocopa de futbol 2016, amb les dates i horaris dels partits

1
Es llegeix en minuts

Superada una primera fase de grups carregada d'emocions, les 16 seleccions classificades per als vuitens de l'Eurocopa ja afronten el tram final del torneig, on ja no existeix el marge d'error. Amb un quadro que mostra dues cares molt diferenciades, en un costat hi ha vuit seleccions que mai han guanyat aquest campionat ni el Mundial, i a l'altre hi figuren les grans favorites, els primers aparellaments deixaran en el camí més d'una sorpresa.

Notícies relacionades

Espanya, després de l'ensopegada davant Croàcia,Croàcia es va condemnar a la part 'obscura' del quadro, i el seu enfrontament amb ItàliaItàlia (dilluns, 18.00 h, a la web d''EL PERIÓDICO) serà el més destacat de la ronda de vuitens. El vencedor del duel entre 'la Roja' i l''azzurra' tindrà, si no hi ha sorpreses, com a rival la vigent campiona del món, una selecció alemanya que va passar amb certa solvència a la fase final i haurà de superar la revelació d'Eslovàquia (diumenge, 18.00 h).

França davant la República d'Irlanda (diumenge, a les 15.00 h), Anglaterra davant la sorpresa d'Islàndia (dilluns, a les 21.00 h) i el Portugal-PortugalCroàcia (dissabte, a les 21.00 h) seran els altres partits de les seleccions a tenir en compte.