Hazard dirigeix un brillant triomf de Bèlgica

El centrecampista plasma amb un golàs l'enorme superioritat tricolor sobre Hongria

jdomenech34471702 belgium s forward eden hazard celebrates his goal during the160626230836

jdomenech34471702 belgium s forward eden hazard celebrates his goal during the160626230836 / PASCAL PAVANI

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El talent d’Eden Hazard va permetre a Bèlgica batre amb brillantor Hongria. Hauria guanyat igual sense el seu capità, excepcional dirigint el seu equip, amb un cabal de futbol superior al magiar, però potser de forma més ajustada. Els tricolors ja són els favorits davant Gal·les.

Notícies relacionades

Bèlgica ha anat de menys a més en la competició i va doblegar Hongria. Alderweireld va facilitar l’assumpte amb un gol al cap de 10 minuts. El marcador mai va perillar per als belgues, que van dominar en una gran primera meitat. El duel s’hauria complicat si hi hagués hagut algun accident, però Hongria no va crear perill. Quan Courtois va fer la primera parada, el veterà Kiraly ja s’havia convertit en el millor dels seus.

El domini va ser més repartit després del descans sense que Hongria posés en dificultats Bèlgica. Tots dos es van estirar i, amb espais, va emergir l’imaginatiu Hazard, que en dos minuts va donar una assistència i va anotar un gol. Wilmots el va retirar perquè li brindessin l’ovació que es mereixia.