L'EUROCOPA 2016

Cantona es torna boig cantant el 'Will Grigg's on fire'

L'encomanadissa melodia de l'afició nord-irlandesa s'ha convertit en el càntic de moda de l'Eurocopa

catona

catona

1
Es llegeix en minuts
RAÚL PANIAGUA / PARÍS (enviat especial)

No és l'himne oficial de l'Eurocopa, però ha deixat en l'ostracisme el 'This one's for you!' de David Guetta, interpretat per la cantant sueca Zara Larsson.

La cançó de moda del torneig que es disputa a França és, sens dubte, el 'Will Grigg's on fire', que ressona a tots els estadis on juga la grandíssima afició d'Irlanda del Nord. El seu èxit és tan gran que s'ha estès per tots els racons de França

Fins i tot Eric Cantona, el polèmic exjugador del Manchester United, s'ha atrevit a cantar-la. L'astre francès ha gravat un vídeo en què elogia els seguidors irlandesos, capaços de "canviar l'aigua per la cervesa" i compara la gespa d'alguns estadis "amb camps de patates", sempre en clau d'humor, al més pur estil Cantona.

VERSIÓ CASOLANA

En el vídeo, l'exjugador del United es fa un homenatge cantant en un sofà la cançó de moda de l'Eurocopa, que va néixer en una gravació casolana d'un aficionat del Wigan anomenat Sean Kennedy, que versionava en una cadira de la seva habitació, i amb l'ajuda d'una pandereta, el 'hit' dels anys 90 'Freed from desire' de la cantant italiana Gala.

Kennedy va canviar la lletra per homenatjar Will Grigg, davanter del seu equip que aquesta temporada ha marcat 28 gols i ha sigut clau per pujar de la League One (la Segona B espanyola) a la Championship (Liga Adelante).

Notícies relacionades

La tornada de la cançó la va canviar per 'Will Grigg’s on fire, your defences are terrified' ('Will Grigg està en ratxa, els defenses estan terroritzats'). El jugador nord-irlandès al·lucina amb el seu èxit. "És surrealista sentir-la aquí, tan lluny de Wigan. Els nois estan cantant-la contínuament al vestidor i el meu mòbil treu fum. Estic content amb la seva popularitat", assegura. 

Uns mesos després,la lletra que va crear l'aficionat del Wigan és la cançó que triomfa a les grades de l'Eurocopa. Grigg, suplent a Irlanda del Nord, s'ha convertit en l'heroi de totes les aficions.