Piqué: "Mai he faltat al respecte a aquest país"

El central sosté que la selecció segueix sent "una família" i demana aparcar "les polèmiques que no porten enlloc"

marcosl34401097 spain s gerard pique reacts after croatia s ivan p160622010721

marcosl34401097 spain s gerard pique reacts after croatia s ivan p160622010721 / Manu Fernandez

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

"Em sembla una polèmica estúpida. Si sóc aquí és perquè em sento orgullós d'aquest equip i d'aquesta família. En cap cas faltaria al respecte a l'himne, com mai he faltat al respecte ni a aquest país ni a la selecció". Cansat que se'l posi en dubte en cada moment, Gerard Piqué ha tornat a alçar la veu. Ha negat que fes una 'peineta' (havia sigut acusat de fer-ho) mentre escoltava l'himne just abans de començar el partit contra Croàcia. "Espero que anem tots a l'una. Aquestes polèmiques no van enlloc", ha reclamat el defensa del Barcelona.

Notícies relacionades

Piqué va parlar després d'anunciar al seu compte personal de Twitter que simplement es "feia petar els dits durant l'himne", fart que es dubti del seu compromís amb la selecció espanyola. Després, ha parlat de la derrota contra Croàcia que complica la situació d'Espanya a l'Eurocopa. "Ens hem merescut més, ens han fet gols en els pitjors moment. Ells no proposaven gaire, ens han agafat en una contra", ha assegurat Piqué.

"¿Itàlia?  Estan jugant a lo que saben. Són perillosos, haurem d'estudiar-los bé" 

"Hem d'afrontar el que ens queda, que és jugar contra els millors, però això em preocupa poc", ha afegit, abans de parlar d'Itàlia, el rival que els espera en els vuitens de final. "Estan jugant al que saben. Són perillosos i haurem d'estudiar bé com ho fem per superar-los".