L'un x un espanyol

2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

DE GEA

Insegur (4). Una mica de pressió del rival va fer sortir un parell d'actituds vacil·lants sota els pals. La seva lentitud amb els peus va suposar la primera gran ocasió croata que van evitar els pals i Piqué. No va tapar el forat a Kalinic ni a Perisic. 

JUANFRAN

Relaxat (5). Estava ben acostumat que ningú li hagués creat problemes i Perisic el va sorprendre quan pensava que només hauria de dedicar-se a atacar. Justet de forces per retrocedir.

PIQUÉ

Entonat (6). El més encertat en la defensa. El que va cometre menys errors. El més regular i estable. El que més ràpid va córrer cap enrere en el contraatac que va costar la derrota sense arribar a temps de tapar el xut.

RAMOS

Inestable (4). Kalinic li va guanyar la partida en l'1-1 al reaccionar amb més rapidesa. No va semblar que estigués gaire centrat ni tampoc es va prodigar en encerts. Va vorejar una groga, va estar a punt de cometre un penal en contra i va fallar un penal.  

ALBA

Caut (6). Va veure molts futbolistes al davant barrant-li el pas i no es va atrevir a abordar aventures incertes. Tampoc va trobar mobilitat dels seus companys creant espais per on colar-se. 

CESC

Desfondat (6). Molt actiu des del principi, es va mostrar lúcid entenent-se bé amb Juanfran i Silva. Espanya va carregar el joc per la banda dreta i es va desgastar. Del Bosque va tornar a substituir-lo per tercera vegada. 

BUSQUETS

Atent (7). Va aplicar prudència en un partit que no va ser mai fluid, ni tan sols amb el prematur gol de Morata. Li va faltar connexió amb els interiors ja que li van tancar les vies de passada, i va jugar en horitzontal. Amb la facilitat de sempre. 

INIESTA

Controlat (6). Va perdre gas i l'equip ho va notar: només es va veure una bona circulació de pilota quan la dirigia ell, encara que hi va haver poca profunditat. Es va veure tancat per diversos rivals i no va fer gaires passades verticals.

SILVA

Vertical (7). Va progressar respecte als dos anteriors partits i va treure bona nota. Decidit i imaginatiu, va repartir bones passades, va saber buscar-se la vida per crear desconcert per la banda dreta.  

MORATA

Valent (7). Amb la canya a punt des del primer dia, va obrir el marcador al perseguir una pilota. Se les va tenir amb diversos rivals. Va replicar a la duresa croata deixant anar braços i cames que no li van suposar cap càstig. 

NOLITO

Sacrificat (6). Va començar molt bé, apareixent amb freqüència a l'àrea. Va desistir aviat d'aprofundir per la banda davant un gran Srna, que al final el va obligar a ell a retrocedir. Quan van anar maldades, Del Bosque el va substituir.  

BRUNO

Defensivo (4). Va substituir Nolito perquè Espanya reforcés el centre del camp. Es va col·locar molt endarrerit sense poder frenar els contraatacs.

ADURIZ

Notícies relacionades

Aïllat (5). Va ocupar el lloc de Morata quan aquest últim s'havia diluït. Va intentar una rematada.

THIAGO

Irrellevant (s. q.). Va entrar per Cesc, sense gairebé temps d'entrar en joc.