Els austríacs es burlen de Cristiano Ronaldo amb crits de "¡Messi, Messi!"

Els seguidors es van recordar de l'astre blaugrana en cada error del portuguès

rpaniagua34355757   paris  france   18 06 2016   supporters of austr160619095759

rpaniagua34355757 paris france 18 06 2016 supporters of austr160619095759 / ETIENNE LAURENT

1
Es llegeix en minuts
RAÚL PANIAGUA / TOLOSA (enviat especial)

Cristiano Ronaldo no està tenint una Eurocopa feliç. Portugal està jugant bastant bé, és la selecció que més remata del torneig (50 trets en dos partits) i la que més possessió té, juntament amb Alemanya Espanya, però l'astre blanc segueix sense marcar.

Ho ha intentat de totes les maneres, però ni tan sols de penal ha tingut fortuna davant Àustria. Només li faltava sentir el càntic que ja l'ha perseguit en més d'un estadi, la referència a Leo Messi, el seu gran rival dels últims anys, que sí que va marcar a la Copa Amèrica contra Veneçuela. 

Els aficionats austríacs es van burlar de Cristiano Ronaldo amb crits de "¡Messi, Messi!" cada vegada que fallava una ocasió, en especial quan va errar el penal o quan l'àrbitre li va anul·lar un gol per fora de joc. Aquesta estratègia per desestabilitzar l'estrella del Madrid ja ha sigut utilitzada en altres partits internacionals.

EL PITJOR LLANÇADOR DE FALTES

Tampoc va faltar a la seva cita Gary Lineker, que es va mofar de l'escassa eficàcia de Cristiano Ronaldo en els llançaments de falta. Quan va estavellar el primer cop franc contra la barrera, l'exjugador anglès va recordar que el lusità no suma ni un gol de falta en 35 intents en tornejos importants de seleccions, mentre que Gareth Bale suma dos gols en tres trets, els d'aquesta edició. 

Notícies relacionades

A la segona meitat, va tornar va llançar alta una altra falta i Lineker va arrodonir el seu comentari amb la actualització pertinent.

Segons un informe del diari 'The Sun', Cristiano és el pitjor llançador de faltes de la història en Mundials Eurocopes, al davant de Gica Hagi, que tampoc va transformar cap tir en 27 intents.