L'EUROCOPA DEL 2016

Ultres russos utilitzen samarretes de la Premier per agredir els anglesos

Una parella britànica explica la brutal agressió que van patir de dos radicals amb els colors del United i el Chelsea

ultras

ultras

1
Es llegeix en minuts

Una parella d'aficionats de l'Aston Villa van ser víctimes dissabte passat d'un brutal agressió a Marsella causada per un parell d'ultres russos amb les samarretes del Manchester United i el Chelsea, segons explica el 'Mirror'. 

Les agressions van passar abans del partit entre Anglaterra Rússia, quan la parella anava de camí a l'Estadi Velodrome de Marsella, on es van produir nombrosos altercats que es van saldar amb 35 ferits, un d'ells de gravetat.

14 PUNTS AL COSTAT DE L'ULL

Karl Bowater (44 anys) i Kerry Haycock (34) expliquen a 'Mirror' el malson que van viure. "Van córrer darrere de nosaltres. Jo vaig rebre un cop. A la meva promesa li van donar uns quants cops de puny i a un altre noi de Luton li van pegar també. Va quedar estès a la carretera i va necessitar 14 punts al voltant de l'ull", diu Karl al citat mitjà. 

Notícies relacionades

"Ens vam poder escapar, però va ser una experiència aterridora. Encara tinc un bony a la mandíbula", afegeix el seguidor de l'Aston Villa, que va passar pànic també a la zona del port marsellès, en què es van llançar gasos lacrimògens.

EMBOSCADA

Al veure aquest clima de tensió van decidir anar a l'estadi hores abans del xoc, però no els va servir per escapar-se de la batalla. "Un dels ultres portava fins i tot una bandera d'Anglaterra a la cintura, però em vaig adonar que eren russos", assegura Karl. "Ens van parar una emboscada, va ser terrible", diu la seva parella.