EUROCOPA 2016

Els seguidors anglesos es burlen d'uns nens captaires llançant-los monedes

Els britànics repeteixen la burla dels aficionats del PSV a Madrid

 

 

1
Es llegeix en minuts

Fa tres mesos un grup de seguidors del PSV Eindhoven s'ho van passar molt bé burlant-se d'unes dones romaneses que demanaven almoina en una terrassa en ple centre de Madrid. Els van llançar monedes perquè les pidolaires es barallessin entre elles per recollir-les.

Les rialles dels aficionats davant una escena tan vergonyosa van ser molt comentades i el club holandès va acabar prenent mesures serioses contra aquests seguidors, que no podran entrar a l'estadi del PSV durant un període entre 12 i 36 mesos. 

ABANS D'ENFRONTAR-SE AMB GAL·LES

Notícies relacionades

A l'Eurocopa s'ha repetit una escena similar, protagonitzada en aquest cas pels seguidors de la selecció anglesa, que s'estan cobrint de glòria en el torneig. A Lilla, on els 'pross' s'enfrontaran aquest dijous amb Gal·les, han deixat el seu segell. 

A les imatges, gravades per un periodista rus, s'observen diversos anglesos llançant monedes als captaires. Els nens les van recollint de terra entre el guirigall dels seguidors, que s'ho passen molt bé, com aquells aficionats del PSV a la plaça Mayor de Madrid abans d'enfrontar-se a l'Atlètic a la Champions.