Lleó XIII

Aposta pels cicles formatius FP en màrqueting, tecnologia i esports

Els cicles educatius de l’escola Lleó XIII destaquen pel seu enfocament individual i personalitzat i perquè estan orientats a l’emprenedoria en el mercat actual

Aposta pels cicles formatius FP en màrqueting, tecnologia i esports
1
Es llegeix en minuts

L’Escola Lleó XIII és un centre d’educació privat concertat on s’imparteixen tots els nivells educatius, des d’escola bressol fins a Batxillerat, a més de cicles de grau mitjà i superior.

Segons s’informa des de la mateixa institució: «tenim un projecte únic a Catalunya, el Projecte Singular, a l’ESO, el Batxillerat i els cicles formatius.

Aquest projecte permet que tots els alumnes que practiquen esport o estudien dansa i/o música puguin conciliar el treball acadèmic amb els entrenaments diaris i el calendari establert de competició. En aquesta mateixa línia «l’Escola ofereix també un batxillerat nocturn per a aquells que per motius esportius o laborals es veuen obligats a estudiar en horari de tardes, a partir de les 17.00 h»

Es tracta d’un centre inclusiu que ajuda el desenvolupament de la persona, l’equilibri emocional, la creativitat, la cultura, salut, convivència, dins d’un objectiu clar: atenció personalitzada i individualitzada basada en l’acompanyament de l’alumne, oferint tot el suport necessari. 

GRAUS FP I MÉS

Un dels aspectes pels quals destaquen els cicles Lleó XIII - Diversia, és pel seu enfocament individual i personalitzat i perquè estan orientats a l’emprenedoria. 

Aquest any l’Escola Lleó XIII ha fet una gran aposta afegint com a part de la seva oferta educativa nous cicles formatius que estan en auge pels avenços en el món empresarial i pels avenços de les noves tecnologies i de l’IA.

• El CFGS en màrqueting i publicitat és un grau superior que s’imparteix en modalitat presencial. Són un total de 2.000 hores lectives amb 400 hores de pràctiques en empreses repartides en 2 anys lectius. 

Notícies relacionades

• El CFGS en desenvolupament d’aplicacions web i el CFGS en desenvolupament d’aplicacions multiplataforma són dos graus superiors que s’imparteixen en modalitat presencial. Són un total de 2.000 hores lectives amb 400 hores de pràctiques en empreses repartides en 2 anys lectius. Aquests cicles tenen l’avantatge que al tenir tots dos el mateix bloc comú, l’alumne pot optar en 3 anys a aconseguir les dues titulacions, fet que proporciona l’accés a un gran ventall de possibilitats en el mercat. 

S’ofereixen a més també cicles formatius de grau mitjà i superior en esports: futbol, esquí alpí i surf de neu.